AcasăPolitica„Cine-i dă afară pe ticăloșii de la Meteo? Faceți cu vremea cum...

„Cine-i dă afară pe ticăloșii de la Meteo? Faceți cu vremea cum ați făcut cu COVID-ul, să transformați o răceală în maladia secolului? Hai, marș la pușcărie, ticăloșilor! Ăsta e caz penal, dar cine să-l investigheze???”, scrie Dan Diaconu

„Au anunțat cu surle și trâmbițe că vine potopul, că vor bate vânturile de se vor rupe casele în două. De câteva zile urlă televiziuile c-o să murim înecați. Și ioaca vine momentu Z. Ce-am avut? În majoritatea covârșitoare a zonelor pentru care s-a dat cod portocaliu am avut ploi normale de toamnă. Am tot sunat pe la cunoscuți din diverse zone și toți mi-au spus cam același lucru, anume că a plouat așa cum plouă toamna”, scrie, pe Facebook, analistul politic Dan Diaconu.

„Culmea, nici măcar serviciile străine de meteorologie nu au dat alerte, ceea mă conduce cu gândul că totul a fost o ticăloșie pusă la punct în laboratoarele noastre. Motivul? Să se încetățenească în mintea omului că „încălzire globală”, că „dezastre meteorologice” s.a.m.d. Am văzut-o la TV pe o hoașcă de la meteo care spunea că „estimează că în București, până mâine, se vor strânge cantitățile pe care le-au anunțat”. Băi, voi sunteți cu căpuțul? Păi așa pot să estimez și eu 1000 litri/mp și să aștept șapte luni până-mi dă. Păi voi credeți că toți sunt proști pe lumea asta?

Așadar, în afara câtorva localități – aceleași care au mereu probleme din cauza caselor puse unde nu trebuie, întreg codul portocaliu al lui Pește este doar o flatulență. Cine plătește, criminalilor? Faceți cu vremea cum ați făcut cu COVID-ul, să transformați o răceală în maladia secolului? Hai, marș la pușcărie, ticăloșilor! Ăsta e caz penal, dar cine să-l investigheze???”, scrie Diaconu.

Articolul „Cine-i dă afară pe ticăloșii de la Meteo? Faceți cu vremea cum ați făcut cu COVID-ul, să transformați o răceală în maladia secolului? Hai, marș la pușcărie, ticăloșilor! Ăsta e caz penal, dar cine să-l investigheze???”, scrie Dan Diaconu apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks