AcasăPoliticaAnca Alexandrescu: „Măi Mickey Mouse Ponta, crezi că cei din PSD uită...

Anca Alexandrescu: „Măi Mickey Mouse Ponta, crezi că cei din PSD uită că tu cu Tăriceanu aţi dat jos guvernul Dăncilă ca să-i puneţi guvernul lui Iohannis cu Orban în frunte? Hai, marş la Istanbul la gaşca ta cu care ai fîcut afaceri în pandemie!”

„Aud că Mickey Mouse Ponta a zis pe la “UM Gigi” că sunt unii care au obsesii pentru el, desigur, referindu-se la mine! Victoraş, vrei să-ţi amintesc ce obsesie facusei tu pentru Alina Gorghiu, Dan Diaconescu şi Realitatea tv şi Rares Bogdan? Ai uitat, nu?”, scrie, pe Facebook, jurnalista Anca Alexandrescu.

„Aud că-ți place la Caraș! Îţi dau o veste proastă! Cei de la Caraș te-au refuzat pe listă!

Aud că a zis Marcel că poate la Dâmboviţa! Marcele, şi acolo e trafic de influenţă pentru că lucreaza cu turcii care au făcut terenul de golf la care a fost în weekend cu Marina Pandarof! Ghinion! Victoraş, dar cum de a devenit bun dintr-o dată PSD-ul pe care l-ai părăsit pe patul de spital de la Istanbul de frică să nu te aresteze Codruţa şi Coldea? Crezi că cei din PSD uită că tu cu Tăriceanu aţi dat jos guvernul Dăncilă ca să-i puneţi guvernul lui Iohannis cu Orban în frunte? Hai, marş la Istanbul la gaşca ta cu care ai fîcut afaceri în pandemie!”, adaugă Alexandrescu.

Articolul Anca Alexandrescu: „Măi Mickey Mouse Ponta, crezi că cei din PSD uită că tu cu Tăriceanu aţi dat jos guvernul Dăncilă ca să-i puneţi guvernul lui Iohannis cu Orban în frunte? Hai, marş la Istanbul la gaşca ta cu care ai fîcut afaceri în pandemie!” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks