AcasăPolitica„Manipularea cu ciclonul Ashley este doar încălzirea pentru șirul de diversiuni electorale...

„Manipularea cu ciclonul Ashley este doar încălzirea pentru șirul de diversiuni electorale ce ne așteaptă”, spune jurnalistul Marius Ghilezan

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a vorbit despre CICLONUL CARE N-A FOST, ce anume s-a urmărit prin această manipulare de presă indusă prin comunicatele oficiale, scrie solidnews.ro.

Isteria creată în jurul pericolului nejustificat al așa-numitului „Ciclon Ashley” a fost un experiment, o diversiune menită să sperie populația. Mai mult decât atât, devine din ce în ce mai limpede că s-a dorit mușamalizarea furtișagurilor care s-au făcut și care au condus la tragediile de săptămânile trecute, când Ciclonul Boris a lovit regiunea Moldovei, producând victime în special la Galați. Nu s-au făcut investigații, nici arestări, deși victimele de la Galați nu ar fi trebuit să moară, dacă s-ar fi investit corect milioanele de euro primite încă de acum un an și destinate prevenției dezastrelor de acest tip.

Eu cred că a fost doar o încălzire pentru un lung șir de manipulări electorale ce vor urma”, a avertizat jurnalistul Marius Ghilezan. Din cauză că vocile suveraniste sunt din ce în ce mai răsunătoare în România și își răspândesc mesajul și mai departe, se va recurge la diversiuni electorale pentru a submina mișcarea suveranistă, într-o țară administrată de progresiști. Mai există și varianta în care ISU ar avea nevoie de mai mulți bani de la Guvern și că Institutul Național de Meteorologie este sărăcit de ani buni. Drept consecință a manipulării, meteorologia ca știință a fost făcută praf și i s-a diminuat mult credibilitatea, la fel cum s-a întâmplat cu medicina în pandemie.

Dezorientarea din PNL nu se poate rezolva înaintea alegerilor. Meciul pentru conducerea PNL se amână pentru decembrie și va fi între Hellvig și Iohannis

PNL-ul este în prezent un partid distrus, în risc de dispariție din pricina haosului intern. S-a încercat o resuscitare a PNL-ului prin prezentarea cu surle și trâmbițe a ședinței partidului de la Dolj, unde Nicolae Ciucă a fost trecut primul pe lista candidaților la Senat. Dezorientarea din PNL nu va putea fi rezolvată înaintea alegerilor, din cauza presiunilor exercitate dinspre toate taberele din partid. În această perioadă se duce o luptă internă între Klaus Iohannis și Eduard Hellvig pentru viitorul mandat de președinte al PNL. „Moliciunea PNL-ul din această perioadă n-am văzut-o niciodată în peste 30 de ani”, a concluzionat Marius Ghilezan.

Articolul „Manipularea cu ciclonul Ashley este doar încălzirea pentru șirul de diversiuni electorale ce ne așteaptă”, spune jurnalistul Marius Ghilezan apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks