AcasăPoliticaLaura Vicol: Ca femeie, mamă și politician, am făcut din protejarea și...

Laura Vicol: Ca femeie, mamă și politician, am făcut din protejarea și susținerea femeilor una dintre prioritățile mele

Deputata PSD Laura Vicol a fost alături de Asociația Women for a Better Society pentru a spune STOP abuzului asupra femeilor!
  • ”Am avut onoarea să fiu alături de Asociația Women for a Better Society și de multe alte doamne extraordinare..împreună, am spus STOP abuzului asupra femeilor!A fost un eveniment plin de emoție, durere și speranță, am ascultat poveștile impresionante ale unor femei care, în ciuda dramelor pe care le-au trăit, au găsit puterea de a se ridica și de a străluci din nou în viață.
Aceste femei sunt exemple vii de curaj și reziliență, iar vocea lor ne inspiră să continuăm lupta pentru o lume în care nicio femeie nu mai trebuie să suporte suferința abuzului.
Evenimentul a marcat și lansarea Ghidului de sprijin, realizat de asociație, un instrument esențial pentru toate femeile care trec prin momente dificile.
  • Acesta nu este doar un document; este o mână întinsă, un ajutor adresat celor care trăiesc drama abuzului. Oferă informații esențiale, suport legal, sfaturi practice și sprijin emoțional. Este un ghid care oferă speranță și care poate schimba destine..
Am fost onorată să fiu speaker în cadrul acestui eveniment și să împărtășesc din inițiativele legislative pe care le-am promovat de-a lungul timpului în sprijinul femeilor.
  • Ca femeie, mamă și politician, am făcut din protejarea și susținerea femeilor una dintre prioritățile mele. Împreună, putem schimba destine și oferi sprijinul de care fiecare femeie are nevoie pentru a-și recâștiga demnitatea și puterea. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi! Doar împreună putem contribui activ la o lume mai sigură și mai dreaptă pentru femei!”, spune Vicol.

Articolul Laura Vicol: Ca femeie, mamă și politician, am făcut din protejarea și susținerea femeilor una dintre prioritățile mele apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks