AcasăPoliticaLucian Bode: 1 octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, este o...

Lucian Bode: 1 octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, este o zi specială pentru seniorii din viețile noastre și un îndemn la recunoștință pentru tot efortul lor de-o viață

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, declară că 1 octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, este o zi specială pentru seniorii din viețile noastre și un îndemn la recunoștință pentru tot efortul lor de-o viață.
  • ”Avem multe de învățat de la generația lor și îi prețuim pentru echilibrul și înțelepciunea lor, dar și pentru sprijinul necondiționat pe care ni-l acordă. Ei sunt sursa armoniei în familie, dar și în societate, sunt izvor al valorilor creștine în cultura noastră și ne îndrumă când traversăm momente de cumpănă.
Însă respectul și grija pentru seniorii României se demonstrează cu fapte. Susținerea lor pentru o viață activă în comunități este o obligație pentru noi.
  • Promovarea de politici sociale de îmbătrânire activă și preocuparea constantă pentru creșterea calității vieții constituie priorități pentru PNL.
La mulți ani, dragi seniori! Să aveți sănătate, zile senine și numai bucurii, alături de familie și cei dragi!”, spune Bode.

Articolul Lucian Bode: 1 octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, este o zi specială pentru seniorii din viețile noastre și un îndemn la recunoștință pentru tot efortul lor de-o viață apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks