AcasăPoliticaSecretarul de stat Adrian Dupu i-a primit pe cei 20 de jurnaliști...

Secretarul de stat Adrian Dupu i-a primit pe cei 20 de jurnaliști și specialiști în comunicare din instituțiile publice din Republica Moldova, aflați la București la un program de formare

Secretarul de stat Adrian Dupu i-a primit, astăzi, pe cei 20 de jurnaliști și specialiști în comunicare din instituțiile publice din Republica Moldova, aflați la București în cadrul unui program de formare profesională, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.
  • În cadrul unei discuții deschise și interactive, ei au fost curioși să afle despre specificul activității DRRM, proiectele pe care le finanțăm în interesul cetățenilor din Republica Moldova, domeniile de finanțare și criteriile de evaluare a proiectelor.
Oaspeții noștri au apreciat investițiile făcute de DRRM, prin Guvernul României, în infrastructura educațională de peste Prut și în domeniul mass-media și i-au mulțumit secretarului de stat Adrian Dupu pentru proiectele implementate în Republica Moldova. La întâlnire a participat și directorul general al DRRM, Valentin Răducanu.
  • Programul de formare profesională „Valori românești în domeniul afacerilor europene”, se desfășoară la București, în parteneriat cu Institutul Diplomatic Român, până în 4 septembrie a.c.

Articolul Secretarul de stat Adrian Dupu i-a primit pe cei 20 de jurnaliști și specialiști în comunicare din instituțiile publice din Republica Moldova, aflați la București la un program de formare apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks