AcasăPoliticaMarius Horia Țuțuianu (PSD): La nivelul BNR este nevoie de continuitate, la...

Marius Horia Țuțuianu (PSD): La nivelul BNR este nevoie de continuitate, la fel cum este nevoie și de suflul proaspăt al unei generații mai tinere

Deputatul PSD Marius Horia Țuțuianu declară că la nivelul BNR este nevoie de continuitate, la fel cum este nevoie și de suflul proaspăt al unei generații mai tinere.
  • ”Audieri în comiisiile de specialitate astăzi în Parlament, pentru numirea membrilor în Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României, şi în Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară.
În comisia de Buget- Finanțe au fost evaluări, discuții cu candidații propuși, în contextul în care cele două instituții joacă un rol fundamental în stabilitatea economică și financiară României.
În ceea ce privește audierile BNR, printre subiectele de dezbatere s-au numărat nivelul scăzut al intermedierii financiare din România, adopţia monedei euro sau situaţia inflaţiei ridicate. Politica fiscală a guvernului a fost de asemenea subiect de discuție.
  • Da, la nivelul BNR este nevoie de continuitate, la fel cum este nevoie și de suflul proaspăt al unei generații mai tinere. Mugur Isărescu rămâne guvernator, Leonardo Badea devine prim-viceguvernator, iar Florin Georgescu şi Cosmin Marinescu viceguvernatori.
Mult succes noului bord! La cât mai multe obiective atinse!”, a spus Țuțuianu.

Articolul Marius Horia Țuțuianu (PSD): La nivelul BNR este nevoie de continuitate, la fel cum este nevoie și de suflul proaspăt al unei generații mai tinere apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks