AcasăPoliticaEuroparlamentarul Diana Şoşoacă şi jurnalistul Andrei Guşă, la recepția oficială oferită de...

Europarlamentarul Diana Şoşoacă şi jurnalistul Andrei Guşă, la recepția oficială oferită de Ambasada Chinei în România cu ocazia Zilei Naționale a Chinei

Europarlamentarul Diana Șoșoacă, liderul SOS România, a făcut o postare în această dimineață, pe Facebook, în care îl prezintă pe Andrei Gușă, patronul Gold FM și fiul consultantului politic Cozmin Gușă, alături de ea la o recepţie la Ambasada Chinei, scrie realitatea.net.

Conform sursei citate, ţinând cont de contextul electoral, se poate bănui că Andrei Gușă o va sprijini pe suveranista Diana Șoșoacă în campania prezidențială, pentru că în mod normal astfel de poze nu ajung să se publice.

Andrei Gușă este patronul Radio Gold FM, conducând și publicația Solid News, gazdă a emisiunii săptămânale „Dincolo de propagandă” și analist politic. A studiat la instituții de top din Rotterdam și Viena, specializându-se în marketing, afaceri internaționale și management.

„Împreună cu jurnalistul Andrei Gușă am participat la Recepția oficială oferită de Ambasada Chinei în România cu ocazia Zilei Naționale a Chinei.

Am discutat cu această ocazie cu E.S. Han CHUNLIN, Ambasadorul Chinei, cu E.S. José de Jesús SOJO REYES, Ambasadorul Venezuelei, cu E.S. Sergey MINASYAN, Ambasadorul Armeniei, cu E.S. Déborah L. Ojeda VALEDÓN, Ambasadoarea Cubei, precum și cu alți membri ai corpului diplomatic străin acreditat la București”, a scris preşedintele SOS România pe Facebook.

Articolul Europarlamentarul Diana Şoşoacă şi jurnalistul Andrei Guşă, la recepția oficială oferită de Ambasada Chinei în România cu ocazia Zilei Naționale a Chinei apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks