AcasăPoliticaAnca Alexandrescu: Ponta trădează peste tot unde se duce, Ciolacu se pune...

Anca Alexandrescu: Ponta trădează peste tot unde se duce, Ciolacu se pune într-o situație extrem de delicată în fața colegilor de partid dacă insistă să-l pună pe listele pentru parlamentare

Anca Alexandrescu spune că planurile lui Victor Ponta de a ajunge parlamentar pe listele PSD ar fi fost blocate de câțiva lideri social-democrați importanți, scrie cotidianul.ro.

Toate încercările fostului premier nu ar fi dat roade, a spus Anca Alexandrescu, la realitatea.net.

„Victor Ponta este disperat să ajungă din nou în Parlament pentru a face trafic de influență, deși a spus că nu mai este interesat de politică și nici de propriul partid…. s-a reales președinte la Pro România, partid care de fapt nu mai există, a insistat să fie consilier onorific la Marcel Ciolacu și acum își dorește cu disperare să fie pe lista de parlamentari.

Inițial s-a discutat să fie pe lista PSD de la Caraș Severin, dar Sorin Grindeanu a refuzat categoric.

Acum încearcă la Dâmbovița.

Nu întâmplator a încercat în aceste județe, pentru că la Caraș Severin are investiții uriașe o companie turcească cu care domnia sa are contact de consultanță…
La fel și la Dâmbovița, pentru că Victor Ponta este un apropiat al firmei de golf care a construit terenul de golf din acel județ…

(…)Marcel Ciolacu se pune într-o situație extrem de delicată în fața colegilor de partid, în primul rând a lui Mihai Tudose, despre care știm că a plecat cu scandal de la Pro România( …) Ponta este un trădător pe toată linia.

Ca să nu mai vorbesc de faptul că atunci când era purtător de cuvânt în campania lui Mircea Geoană a mărturisit, câțiva ani mai târziu, că el nu a votat cu Mircea Geoană”, a conchis jurnalista.

Articolul Anca Alexandrescu: Ponta trădează peste tot unde se duce, Ciolacu se pune într-o situație extrem de delicată în fața colegilor de partid dacă insistă să-l pună pe listele pentru parlamentare apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks