AcasăPoliticaNicolae Ciucă: 1,5 milioane de semnături! Mulțumesc fiecărui cetățean care a semnat...

Nicolae Ciucă: 1,5 milioane de semnături! Mulțumesc fiecărui cetățean care a semnat pentru a reprezenta Partidul Național Liberal în cursa pentru președinția României!

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, anunță că 1,5 milioane de semnături au fost strânse pentru candidatura la prezidențiale. ”Mulțumesc fiecărui cetățean care a semnat pentru a reprezenta Partidul Național Liberal în cursa pentru președinția României!”, afirmă Ciucă. 

 

”1,5 milioane de semnături! Mulțumesc fiecărui cetățean care a semnat pentru a reprezenta Partidul Național Liberal în cursa pentru președinția României! Mă simt onorat de încrederea pe care mi-o acordați!

Mulțumesc colegilor liberali care au fost pe teren, zi de zi, să strângă semnături!

Mulțumesc tuturor celor care ni s-au alăturat și doresc să le transmit cu această ocazie că echilibrul este cel care trebuie să ghideze România! Doar împreună vom reuși!”, spune Ciucă.

Articolul Nicolae Ciucă: 1,5 milioane de semnături! Mulțumesc fiecărui cetățean care a semnat pentru a reprezenta Partidul Național Liberal în cursa pentru președinția României! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks