AcasăPoliticaDiana Şoşoacă: Banii pe care actuala putere îi dă Ucrainei sau pe...

Diana Şoşoacă: Banii pe care actuala putere îi dă Ucrainei sau pe armamentul care nu mai ajunge niciodată în România îi voi redirecţiona pentru dezvoltarea economică a ţării, către spitale, şcoli şi asistenţă socială; voi deschide porţile Palatului Cotroceni către români, dar eu voi sta mai mult între cetăţeni, nu vreau să fiu un preşedinte rupt de popor

„Europarlamentarul Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S. România, unica forță a patriotismului autentic și singura apărătoare a poporului român, își va depune candidatura pentru Președinția României joi, 3 octombrie 2024, ora 15.30, la Biroul Electoral Central”, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii politice publicat pe Facebook.

„Candidatul la alegerile prezidenţiale Diana Iovanovici-Şoşoacă este pregătit să îşi asume funcţia supremă în statul român pentru a schimba din temelii actualul sistem corupt şi falimentar care, pe lângă că a sărăcit şi jefuit populaţia din România, aruncă acum ţara şi în conflict cu Rusia şi cu Iranul.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă este garantul păcii şi al neutralităţii României, spre deosebire de ceilalţi candidaţi care sunt promotori ai războiului şi slugile capitalelor străine la ordinul cărora pun în pericol însăşi existenţa statului român.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va reda României resursele furate în ultimii 34 de ani şi va readuce diaspora acasă, impulsionând crearea unui mediu economic corect unde românii să aibă din nou şansa să se dezvolte şi să prospere.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va relua relaţiile economice şi diplomatice cu statele importante din lumea întreagă, restabilind influenţa şi prestanţa României pe scena internaţională, precum şi puterea economică a României de care să beneficieze toţi cetăţenii români.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va deschide porţile Palatului Cotroceni, promovând o preşedinţie deschisă către români, va acorda audienţe şi va fi mereu în mijlocul oamenilor, modificând radical stilul de vacanţă permanentă şi de dispariţie cu săptămânile al preşedintelui anterior, impunându-şi în schimb stilul de lucru binecunoscut de muncă de 18 ore pe zi, şapte zile pe săptămână, fără concedii.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va fi un preşedinte al Constituţiei, al suveranităţii şi al dreptăţii şi va fi la dispoziţia tuturor românilor, punând capăt nedreptăţilor şi abuzurilor statului împotriva propriilor cetăţeni.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va schimba modul de funcţionare al instituţiilor statului român pentru ca acestea să fie la dispoziţia românilor 24 de ore din 24 şi să lucreze în favoarea cetăţenilor ţării, nu împotriva lor.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va promova prin intermediul Guvernului un model economic de reindustrializare a ţării, de refacere a agriculturii şi a capacităţilor de producţie a economiei, punând capăt modelului unei ţări care trăieşte din împrumuturi şi importuri şi care îşi alungă cetăţenii din ţară pentru că nu au condiţii decente de trai la ei acasă.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va acorda tot sprijinul pentru refacerea sistemului de învăţământ şi de sănătate, pentru construcţia unei infrastructuri moderne de transport şi pentru restabilirea ordinii şi siguranţei pe străzi, iar banii pe care actuala putere îi dă Ucrainei sau pe armamentul care nu mai ajunge niciodată în România vor fi redirecţionaţi pentru dezvoltarea economică a ţării, către spitale, şcoli şi asistenţă socială.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va prezida şedinţele de Guvern ori de câte ori vor fi urgenţe, iar România, după 34 de ani de jaf generalizat, are numai urgenţe.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va fi prezent în Parlamentul României ori de câte ori prezenţa sa va fi necesară pentru a se asigura că Parlamentul lucrează în beneficiul poporului român, nu pentru interese obscure şi pentru folosul personal al parlamentarilor sau al grupurilor de interese.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va fi prezent în toate zonele cu probleme acolo unde românii îi vor solicita prezenţa pentru a pune autorităţile la treabă, pentru a restabili respectul faţă de cetăţeni şi respectarea normelor legale.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va instaura domnia legii şi respectul absolut faţă de Constituţie şi va pune autorităţile la muncă, iar cine nu doreşte să muncească va învăţa să muncească. Nimeni nu va munci decât în folosul românilor.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va promova prin Guvern scăderea taxelor şi impozitelor, iar multe dintre taxele şi impozitele împovărătoare vor fi anulate total.

Preşedintele Diana Iovanovici-Şoşoacă va fi preşedintele românilor, nu preşedintele intereselor străine, al serviciilor secrete, al multinaţionalelor sau al miliardarilor din afara ţării, aşa cum e cazul celorlalţi candidaţi”, menţionează comunicatul.

Articolul Diana Şoşoacă: Banii pe care actuala putere îi dă Ucrainei sau pe armamentul care nu mai ajunge niciodată în România îi voi redirecţiona pentru dezvoltarea economică a ţării, către spitale, şcoli şi asistenţă socială; voi deschide porţile Palatului Cotroceni către români, dar eu voi sta mai mult între cetăţeni, nu vreau să fiu un preşedinte rupt de popor apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks