AcasăPoliticaMarius Constantin Budăi: Încă un pas în realizarea noului stadion din Botoșani!

Marius Constantin Budăi: Încă un pas în realizarea noului stadion din Botoșani!

Deputatul PSD Marius Constantin Budăi anunță încă un pas în realizarea noului stadion din Botoșani! Noua arenă va crește prestigiul FC Botoșani și va consolida legătura de suflet dintre suporteri și echipă, spune fostul ministru al Muncii. 
  • ”Încă un pas în realizarea noului stadion din Botoșani!
Proiectul a fost analizat în Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Dezvoltării. Urmează avizarea și semnarea contractului de finanțare. Acesta este rezultatul colaborării dintre primar, parlamentar și premier!
Am reușit să deblocăm lucrurile cu sprijinul premierului Marcel Ciolacu care și-a respectat astfel angajamentul pe care l-a făcut în urmă cu câteva luni, că va susține construcția unui nou stadion municipal pentru echipa noastră de fotbal!
  • Noua arenă va crește prestigiul FC Botoșani și va consolida legătura de suflet dintre suporteri și echipă! Le mulțumesc premierului Marcel Ciolacu și primarului Cosmin Andrei pentru colaborarea excelentă în acest proiect atât de important pentru botoșăneni!

Articolul Marius Constantin Budăi: Încă un pas în realizarea noului stadion din Botoșani! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks