AcasăPolitica„Suntem sătui să fim conduşi de oameni care își negociază libertatea personală...

„Suntem sătui să fim conduşi de oameni care își negociază libertatea personală cu prețul viitorului României. Politica ar trebui să fie un loc în care se iau decizii pentru binele public, nu pentru binele celor care au aflat lucruri din dormitoarele voastre și acum dictează legi și contracte prin intermediul vostru”, spune Ninel Peia

„Nu, nu suntem homofobi, bifobi sau orice alt fel de fobi. Suntem sătui! Sătui să fim conduși de oameni care își negociază libertatea personală cu prețul viitorului nostru. Politica ar trebui să fie un loc în care se iau decizii pentru binele public, nu pentru binele celor care au aflat lucruri din dormitoarele voastre și acum dictează legi și contracte prin intermediul vostru. Trăim vremuri grele. Ne plângem de drumuri proaste, de spitale fără doctori și de școli care se clatină la fel de tare ca și promisiunile politicienilor. Dar, știți ce se clatină și mai tare? Integritatea celor care ne conduc!”, scrie, pe solidnews.ro, Ninel Peia.

„Așa cum țara se învârte după degetul multinaționalelor și al serviciilor secrete străine, așa se învârte și moralitatea unor politicieni care, atenție, nu din cauza unei orientări sau alteia, ci din cauză că o ascund cu atâta ardoare, au devenit niște marionete în mâinile celor care știu să tragă sforile! Domnilor șantajabili, bisexuali neasumați din fruntea țării, e timpul să ne înțelegem. Nu ne interesează cu cine vă beți cafeaua dimineața sau cine vă dă “bună dimineața” la ureche, ci cum se face că România e tot mai stoarsă, săracă și lipsită de perspective. Ce legătură are orientarea voastră sexuală cu nivelul de trai al românilor? Are, și încă mare! Pentru că în loc să vă asumați cine sunteți, vă temeți de opinia publică, vă ascundeți și sunteți șantajabili, iar țara asta plătește cu vârf și îndesat. În loc să negociem contracte avantajoase pentru resursele noastre naturale, ajungem să dăm petrolul și gazele aproape pe gratis. De ce? Pentru că unii dintre voi, sunteți ocupați să vă ascundeți adevărul, în loc să negociați pentru poporul pe care îl conduceți! În timp ce voi vă temeți de demascări și scandaluri în tabloide, bugetul nostru național este spoliat mai ceva ca în filmele cu jafuri de bănci. Resursele minerale? Date pe nimic. Contractele publice? Pline de “șmenuri” în spatele ușilor închise. Și toate astea pentru că nu sunteți în stare să vă asumați o identitate. Serios? Așa de tare vă e frică să fiți voi înșivă? E simplu, domnilor (doamnelor) lideri cu două fețe (sau poate mai multe). Dacă sunteți șantajabili, dacă nu puteți sta cu fruntea sus și să spuneți cine sunteți, atunci aveți două opțiuni.
Asumați-vă! Spuneți deschis care e orientarea voastră, că nu ne interesează cu cine vă petreceți serile. Ne interesează să nu mai dați țara pe mâna celor care vă au la mână!
Plecați! Dacă nu sunteți în stare să vă gestionați viața personală fără să fiți șantajabili, atunci faceți un pas în spate. România merită oameni care nu sunt marionete la cheremul cui are informații compromițătoare despre ei.

Securitatea națională? E mai șubredă ca niciodată din cauza voastră. În loc să ne temem de amenințările externe, ar trebui să ne temem de ce faceți voi, prin compromisurile pe care le acceptați ca să vă protejați imaginea. La adăpostul unei false moralități, ați ajuns vulnerabili în fața unor forțe externe care au transformat România într-un joc de ping-pong al intereselor lor. Iar noi, cetățenii, suntem mingea. E momentul adevărului! Ori ne spuneți cine sunteți și vă luați mâinile de pe butoanele vulnerabilității, ori să ne lăsați în pace. Avem nevoie de lideri care să fie puternici și să negocieze pentru România, nu de marionete care sunt controlate. Dacă voi nu aveți curajul să vă asumați orientarea, atunci poate ar trebui să vă asumați, măcar, că e timpul să faceți un pas înapoi. România nu mai poate fi condusă de oameni care își ascund viețile personale sub un văl de minciuni și șantaje. Dacă nu sunteți sinceri cu voi înșivă, cum ați putea fi sinceri cu noi, cei care v-am ales să ne reprezentați? Un lider adevărat nu e cel care ascunde, ci cel care are curajul să fie transparent, indiferent de ce presupune asta. Până atunci, noi, cetățenii, suntem obligați să ne ferim de șantajabili. Și, dacă voi nu vă asumați, atunci poate că va trebui să o facem noi pentru voi și să scoatem adevărul la lumină. Minciunile voastre sunt o povară prea grea pentru o țară întreagă. Ori spuneți adevărul, ori plecați! Ați auzit? Să ne lase cine nu poate să fie sincer!”, scrie Peia.

Recent, analistul politic Cozmin Guşă scria, pe solidnews.ro, sub titlul: „Am numărat bisexualii de la vârful statului român. Și m-am înspăimântat!”

„O prestigioasă doamnă profesor universitar cu care conversez destul de des, vrând să-și lămurească opțiunile de vot, m-a întrebat ieri despre unul dintre prezidențiabili dacă este sau nu bisexual. După ce i-am confirmat că respectivul este într-adevăr bisexual, șocată fiind deoarece acesta este căsătorit și are și copii, doamna profesoară a continuat cu aceeași întrebare, dar referitoare la doi dintre colaboratorii prezidențiabilului, pe care de asemenea îi bănuia ca fiind bisexuali, iar după ce i-am confirmat și acest lucru, a părăsit conversația scriindu-mi, ”Atunci, să ne ferească Dumnezeu!”.

Am rămas pe gânduri dar, conștient de marea dezamăgire pe care i-am provocat-o doamnei profesoare, m-am stârnit și am făcut un inventar mental al bisexualilor ce-au fost sau sunt încă la vârful statului român: trei foști premieri, doi foști șefi de servicii secrete, patru foști miniștri, dar și unul din guvernul Ciolacu, doi europarlamentari și trei foști, patru foști consilieri prezidențiali, un celebru secretar de stat eternizat la putere, încă câțiva din structurile actuale de conducere ale partidelor, desigur că mulți alții.
LGBT-ismul nu mai e condamnat demult în țările din blocul euroatlantic, ba chiar este promovat în UE în mod deșănțat, este criteriu nescris de promovare, dar funcționează și ca doctrină ce e implementată cu forța în țările membre. Desigur că eu condamn acest lucru, nu face parte deloc din normalitatea pe care mi-o doresc, după părerea mea LGBT-ismul este principalul factor ce sapă la fundamentul creștin al civilizației europene, responsabil în mare măsură de degringolada pe care noi tocmai o experimentăm în mod dureros. În cazul bisexualilor de la vârful statului român, marea problemă e legată de faptul că aceștia nu sunt asumați, și astfel duc o viață publică ce e prada șantajelor ce se exercită asupra lor din această cauză. Dintre cei pe care i-am enumerat mai sus, doar trei dintre ei sunt celibatari, restul au familii, copii, nepoți, marea majoritate a acestor membri ai familiilor lor nici nu bănuiesc bisexualitatea capilor. Acum închipuiți-vă de ce minciuni cotidiene sunt în stare acești oameni de la vârful statului român spre a-și ascunde acest mare păcat într-o societate creștină, și-atunci o să pricepeți cam cum și-au exercitat mandatele, deci n-o să mai fiți atât de mirați și revoltați de marasmul pe care îl trăim. Dar o să fiți înspăimântați!”.

Articolul „Suntem sătui să fim conduşi de oameni care își negociază libertatea personală cu prețul viitorului României. Politica ar trebui să fie un loc în care se iau decizii pentru binele public, nu pentru binele celor care au aflat lucruri din dormitoarele voastre și acum dictează legi și contracte prin intermediul vostru”, spune Ninel Peia apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks