AcasăPoliticaRobert Turcescu: „La cum merge campania asta, în care nu se mai...

Robert Turcescu: „La cum merge campania asta, în care nu se mai ține cont de nimic, să nu vă mire dacă o sa cadă “accidental” o dronă peste România așa încât să se amâne alegerile. Asta, desigur, dacă reiese din calcule că nu ajunge la Cotroceni cine trebuie să ajungă”

„Sigur, sunt și oameni cu adevărat indignați de manevra prin care Diana Șoșoacă a fost scoasă din cursa prezidențială. Dar printre aceștia nu se numără candidații la președinție gen Lasconi, Terheș sau Ciucă. Declarațiile lor prin care-și manifestă stupoarea sau indignarea față de decizia CCR sunt de o maximă ipocrizie. Ați mai văzut flămânzi care să suspine când pleacă unul de la masă?”, scrie, pe Facebook, jurnalistul Robert Turcescu.

„Așa și cu ei: se arată indignați de formă, ipocriți până la grețos, când, de fapt, speră ca prin declarațiile lor pline de “compasiune” să pună mâna pe cât mai multe dintre voturile care mergeau spre Șoșoacă!

La cum merge campania asta, în care nu se mai ține cont de nimic, să nu vă mire dacă o sa cadă “accidental” o dronă peste România așa încât să se amâne alegerile. Asta, desigur, dacă reiese din calcule că nu ajunge la Cotroceni cine trebuie să ajungă”, scrie Turcescu.

Articolul Robert Turcescu: „La cum merge campania asta, în care nu se mai ține cont de nimic, să nu vă mire dacă o sa cadă “accidental” o dronă peste România așa încât să se amâne alegerile. Asta, desigur, dacă reiese din calcule că nu ajunge la Cotroceni cine trebuie să ajungă” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks