AcasăPoliticaBudăi (PSD): Liberalii au greșit enorm când au anunțat că rup coaliția,...

Budăi (PSD): Liberalii au greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare

Deputatul PSD Marius Budăi a spus că „liberalii au greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare”.

„În fața unei asemenea contorsiuni logice, omul obișnuit are o singură explicație: „nu mai vor să muncească, dar vor să rămână la ciolan”. Cred că a fost o decizie luată în grabă, insuficient evaluată. Poate ar fi bine să se mai gândească.

Un partid care e la guvernare nu își permite să acționeze doar după calcule electorale. Avem o obligație să asigurăm buna funcționare a României până când noua majoritate rezultată din alegeri va învesti un alt guvern. Avem șantiere în toată țara pentru construcția de autostrăzi, spitale regionale, școli și grădinițe. Sunt proiecte cu fonduri europene. Trebuie să ne pregătim pentru venirea iernii. Ce facem? Oprim toată România pentru că domnul Ciucă nu stă bine în sondaje?

Aici miza nu e doar electorală. E vorba de România și efectele produse la nivelul cetățenilor. Declarațiile PNL de genul „adio guvernare, dar rămân cu tine” pot afecta încrederea investitorilor, pot afecta dobânzile, cursul valutar, inflația, iar toate aceste astea se reflectă în final tot buzunarul cetățenilor.

Nu le cer liberalilor să fim prieteni. Le cer doar să fie maturi și responsabili față de actul de guvernare.  Este nevoie de un minim dialog între PSD și PNL pentru a lua deciziile executive necesare pentru România și pentru cetățeni”, a scris Budăi, pe Facebook.

Articolul Budăi (PSD): Liberalii au greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks