AcasăPoliticaAvocata Ingrid Mocanu: Motivarea decizie CCR în cazul Şoşoacă seamănă cu o...

Avocata Ingrid Mocanu: Motivarea decizie CCR în cazul Şoşoacă seamănă cu o compunere de grădiniţă; Aş fi tentată să spun că arată ca un Rechizitoriu din „epoca de aur” a binomului, dar nu pot – alea erau capodopere juridice

Motivarea deciziei CCR de blocare a candidaturii europarlamentarei Diana Sosoaca la alegerile prezidentiale este mai slaba chiar si decat un rechizitoriu de pe vremea Binomului DNA-SRI. Concluzia ii apartine cunoscutei avocate Ingrid Mocanu, scrie luju.ro.

Intr-un scurt comentariu facut pe pagina sa de Facebook, Ingrid Mocanu precizeaza ca motivarea Curtii Constitutionale este de fapt o compunere de gradinita, in care sunt inserate elemente ce in niciun caz nu ar putea duce la invalidarea unei candidaturi la prezidentiale. Recomandandu-le celor cinci judecatori CCR care au eliminat-o pe Sosoaca din cursa pentru presedintie sa se lase de meserie, Mocanu face si o paralela cu ce s-a intamplat in Marea Britanie, in cazul Brexitului. Mai exact, dupa gandirea celor cinci judecatori CCR – care au blocat-o pe Sosoaca pentru delict de opinie si viziunile sale politice anti-UE si anti-NATO – cei care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar fi trebuit sa nu aiba dreptul de a candida.

Iata comentariul avocatei Ingrid Mocanu:

“Motivarea CCR – Soso este o compunere de gradinita, unde ni se reda dialogul de pe tiktoace in naratiune si ce a mai ‘faptuit’ putinista in aceasta viata… cica a depasit viteza legala si a urlat la barbac-su (mai e si fost).

As fi tentata sa spun ca arata ca un Rechizitoriu din epoca de aur a binomului, dar nu pot: alea erau capodopere juridice.

O ‘ancheta’ mult mai buna facea Recorder pe orice subiect.

Mergeti acasa, lasati-va de ‘meserie’… bine, nu ati avut-o niciodata.

Deci ‘englejii’ care militau pentru Brexit trebuiau interzisi la candidaturi? Ce aveti, fratilor?”.

Articolul Avocata Ingrid Mocanu: Motivarea decizie CCR în cazul Şoşoacă seamănă cu o compunere de grădiniţă; Aş fi tentată să spun că arată ca un Rechizitoriu din „epoca de aur” a binomului, dar nu pot – alea erau capodopere juridice apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks