AcasăPoliticaDiana Şoşoacă vorbeşte despre planul care se pregăteşte în culise pentru „scoaterea...

Diana Şoşoacă vorbeşte despre planul care se pregăteşte în culise pentru „scoaterea în afara legii” a Bisericilor ortodoxe naţionale şi marginalizarea credinţei creştin-ortodoxe

Europarlamentarul Diana Șoșoacă a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, „Planul de scoatere în afara legii a Ortodoxiei şi a Bisericilor Ortodoxe naţionale, precum şi de interzicere a credinţei creştine.

„Am discutat astăzi cu Dimitris Natsios, preşedintele Mişcării Democratice Patriotice din Grecia – „NIKI” şi cu purtătorul de cuvânt al acestui partid, Dimos Thanassoulas.

Liderii partidului naţionalist din Grecia mi-au relatat despre atacul împotriva Ortodoxiei care se desfăşoară şi în ţara lor şi am observat împreună similitudinile cu România. Am concluzionat astfel că la nivelul UE există un plan de scoatere în afara legii a Ortodoxiei şi a Bisericilor Ortodoxe naţionale, precum şi de interzicere a credinţei creştine, plan care a ieşit la iveală atunci când PE a reacţionat atât de violent pentru că am arătat o Icoană ortodoxă în plenul de la Strasbourg, pe 18 iulie”, scrie liderul SOS România despre o întâlnire avută astăzi la Strasbourg cu partidul NIKI.

„În prezent sunt sancţionată de Parlamentul European pentru că am apărat credinţa la nivelul UE. De fapt, am fost pedepsită pentru că le-am devoalat planurile şi am atras atenţia asupra urii care există la nivelul conducerii UE împotriva credinţei creştine şi a Ortodoxiei! Voi reveni în cursul zilei cu un live în care voi explica în detaliu ce am aflat despre atacul la Ortodoxie, precum şi cu informaţii despre reacţia naţionaliştilor europeni la decizia de a mi se interzice candidatura la prezidenţialele din România, un fapt fără precedent şi care arată că toţi suveraniştii din Europa sunt în pericol!”, își încheie liderul SOS România postarea.

Articolul Diana Şoşoacă vorbeşte despre planul care se pregăteşte în culise pentru „scoaterea în afara legii” a Bisericilor ortodoxe naţionale şi marginalizarea credinţei creştin-ortodoxe apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks