AcasăPoliticaNicolae Ciucă, despre moţiunea de cenzură a USR: Am fost foarte impresionat...

Nicolae Ciucă, despre moţiunea de cenzură a USR: Am fost foarte impresionat de această solicitare absolut politicianistă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă, joi, că ”este absolut lipsit de sens” demersul USR de a demite Guvernul, întrucât nu mai există timpul pentru realizarea acestui demers şi nici numărul de parlamentari necesar. 

Nicolae Ciucă a fost întrebat, joi, dacă este dispus să semneze moţiunea de cenzură a USR şi a declarat: ”Am fost foarte impresionat de această solicitare absolut politicianistă pentru că, în momentul de faţă, oricine trebuie să se uite la două lucruri exacte – cifrele parlamentare prin care să putem să ducem la bun sfârşit un astfel de demers şi timpul rămas până la momentul în care intră în procedură, se finalizează şi alegerile parlamentare. Este absolut lipsit de sens”.

”Am văzut că un lider de la USR a ieşit şi a spus că nu l-ar deranja să intre la guvernare cu PSD. Mai înţelege cineva ceva?”, a adăugat preşedintele PNL.

Preşedintele USR, Elena Lasconi, anunţă că moţiunea de cenzură este scrisă şi face un apel către toate forţele politice democratice parlamentare să semneze această moţiune intitulată ”Democraţia – în pericol. Economia – distrusă. Românii – sărăciţi. Guvernarea Ciolacu trebuie să se încheie! Nu tot ei!”.

Sursa: News.ro

Articolul Nicolae Ciucă, despre moţiunea de cenzură a USR: Am fost foarte impresionat de această solicitare absolut politicianistă apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks