AcasăPoliticaCiucă, despre întâlnirea cu Maia Sandu: Am discutat despre propaganda Rusiei în...

Ciucă, despre întâlnirea cu Maia Sandu: Am discutat despre propaganda Rusiei în Moldova

Nicolae Ciucă a declarat la DCNews despre întâlnirea cu Maia Sandu că au discutat despre propaganda Rusiei în Moldova. Îi încurajăm pe cetățenii din Republica Moldova care trăiesc în România să meargă la vot și să susțină parcursul european al Moldovei, spune Ciucă. 

 

„M-am întâlnit și cu Igor Grosu, liderul PAS, și cu premierul Dorin Recean, și cu dna președinte Maia Sandu. Am discutat despre relațiile bilaterale și despre propaganda și dezinformarea Rusiei în Republica Moldova. Ieri a fost și o rezoluție inițiată de europarlamentarul PNL, Siegfried Mureșan, pentru creșterea rezilienței Republicii Moldova la interferența Rusiei. Nu pot să comentez, nu putem să dăm detalii din cele discutate, pentru a nu fi interpretate ca fiind campanie pro Maia Sandu sau pro referendum. Putem să îi încurajăm pe cetățenii din Republica Moldova care trăiesc în România să meargă la vot și să susțină parcursul european al Republicii Moldova. (…) Am vorbit despre ce a însemnat pentru noi intrarea în UE. România a avut o creștere economică de 800% după admiterea în UE.”

Articolul Ciucă, despre întâlnirea cu Maia Sandu: Am discutat despre propaganda Rusiei în Moldova apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks