AcasăPoliticaNicolae Ciucă, despre strategia PSD în campanie: Această îmbrățișare a PNL-ului se...

Nicolae Ciucă, despre strategia PSD în campanie: Această îmbrățișare a PNL-ului se vrea o sufocare. Propunerea de premier pe care Ciolacu i-o face este o propunere otrăvită

Nicolae Ciucă, despre atacurile contracandidaților: Respect adversarii politici. Nu vorbesc de rău niciun candidat la președinție. Președintele este o alegere serioasă pe care trebuie să o facă românii. Ciucă a declarat despre strategia PSD în campanie că această îmbrățișare a PNL-ului se vrea o sufocare iar propunerea de premier pe care Ciolacu i-o face este o propunere otrăvită. 

Declaratii Nicolae Ciucă, la DC News:

“Respect adversarii politici. Nu vorbesc de rău niciun candidat la președinție. Este vorba despre o alegere serioasă pe care trebuie să o facă românii. (…) Rolul nostru, ca politicieni este acela de a repune munca în rândul valorilor, acolo unde îi este locul. S-a înțeles greșit că poți să ai succes în viață fără să depui niciun efort. Trebuie să ne întoarcem la tradițiile noastre de bun simț.”

Despre ieșirea de la guvernare:
„Situația care a generat această hotărâre a fost decizia CCR. Precedentul pe care îl creează este unul periculos. Este vorba despre apărarea drepturilor și libertăților.”

Reproșați PSD-ului această decizie?
“Dacă ne uităm la cei ce au luat această decizie, poate să fie interpretat și nu am niciun fel de dovadă, nu vreau să intru pe un teren pe care nu am intrat niciodată.”

Despre discuția cu Marcel Ciolacu:
„Da, am vorbit cu dl Ciolacu. Au fost mai multe discuții, inclusiv pensiile minerilor, inechitățile din pensiile militarilor. Am convenit să semnăm împreună aceste legi. (…) Ați înțeles mobilul pentru care s-au întâmplat aceste chestiuni. Eu n-am făcut altceva decât să păstrez echilibrul și să împlinim ceea ce a argumentat coaliția. Dacă interesele sunt deasupra obiectivelor…”.

Despre jignirea adusă de Elena Lasconi:
„N-am să fiu răutăcios. Pot să glumesc? Dacă totul s-ar învârti în jurul ecologiei aș numi-o premier.”

Dl Ciolacu v-ar numi premier.
„N-a spus-o o dată. Am spus că se alintă, pentru că trebuie să vedem strategia PSD. Ei consideră că această îmbrățișare a PNL-ului poate duce la sufocare. Este o propunere cu cianură.”

Cum comentați mesajul de pe TikTok: nu-l votăm pe Ciucă, să nu ne bage în război?
„Colegii mei spun mereu despre mine: a reprezentat Armata Română, a participat la multe misiuni, știe ce are de făcut în situații de criză. Eu le-am spus că cel mai important mesaj este angajamentul meu pentru a păstra pacea. Nimic nu este mai valoros decât pacea. Cine a fost în situații de război știe cel mai bine care sunt consecințele și de ce trebuie să păstrăm pacea.”

Articolul Nicolae Ciucă, despre strategia PSD în campanie: Această îmbrățișare a PNL-ului se vrea o sufocare. Propunerea de premier pe care Ciolacu i-o face este o propunere otrăvită apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks