AcasăPoliticaTermenul-limită de înregistrare ca alegător prin corespondenţă la alegerile pentru Preşedintele României...

Termenul-limită de înregistrare ca alegător prin corespondenţă la alegerile pentru Preşedintele României a expirat

Perioada în care alegătorii români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate puteau să se înscrie pentru a vota prin corespondenţă la alegerile prezidenţiale s-a încheiat.

Astfel, potrivit site-ului AEP, de la 1 aprilie până pe 10 octombrie, s-au înregistrat pentru a vota prin corespondenţă 6.916 cetăţeni.

În ceea ce priveşte votul prin corespondenţă la parlamentare, până vineri după-amiază, 6.014 cereri au fost înregistrate pe portalul www.votstrainatate.ro din partea alegătorilor din străinătate.

Termenul-limită de înregistrare ca alegător prin corespondenţă la alegerile pentru Preşedintele României a fost 10 octombrie, iar la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor este 17 octombrie.

Totodată, cetăţenii români din străinătate s-au putut înregistra până la sfârşitul lunii septembrie ca alegători la secţiile de votare, pentru ambele alegeri. Conform site-ului AEP, 6.751 de cereri de vot la secţie au fost primite pentru alegerile prezidenţiale şi 6.067 pentru alegerile parlamentare. AGERPRES

Articolul Termenul-limită de înregistrare ca alegător prin corespondenţă la alegerile pentru Preşedintele României a expirat apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks