AcasăPoliticaPrimarul Sectorului 4, Daniel Băluță: Punem în siguranță centrul Capitalei! De la...

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță: Punem în siguranță centrul Capitalei! De la ora 00.00, am început lucrările de refacere din temelii a Planșeului Unirii

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, anunță că de la ora 00.00, au început lucrările de refacere din temelii a Planșeului Unirii.
  • ”Punem în siguranță centrul Capitalei! De la ora 00.00, am început lucrările de refacere din temelii a Planșeului Unirii, placa de beton veche de aproape 100 de ani, analizată de experți și declarată un pericol public.
Lucrările se derulează într-un spațiu deja securizat și NU VOR AFECTA circulația rutieră sau pietonală!
Dincolo de orice discuție, siguranța oamenilor este și va rămâne prioritatea numărul 1 pentru noi, cei din Sectorul 4!
  • Mulțumesc tuturor instituțiilor statului român care au înțeles pericolul cu care ne confruntăm și au colaborat cu noi, pentru a fi azi în măsură să începem lucrările.
Mai multe detalii pe acest subiect, deosebit de important, vă voi oferi la ora 11.30, într-o conferință de presă ce va fi transmisă live, aici, pe pagina mea de Facebook”, spune Băluță.

Articolul Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță: Punem în siguranță centrul Capitalei! De la ora 00.00, am început lucrările de refacere din temelii a Planșeului Unirii apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks