AcasăPoliticaMihai Weber, liderul PSD Gorj: PSD Gorj abordează aceste alegeri cu o...

Mihai Weber, liderul PSD Gorj: PSD Gorj abordează aceste alegeri cu o echipă de oameni serioși, determinați și bine pregătiți în diverse domenii de activitate, precum ingineri, medici, profesori, avocați

Mihai Weber, liderul PSD Gorj, anunță că PSD Gorj abordează aceste alegeri cu o echipă de oameni serioși, determinați și bine pregătiți în diverse domenii de activitate, precum ingineri, medici, profesori, avocați.
”PSD Gorj, echipa care contează! Astăzi am consemnat, oficial, înscrierea în competiția electorală pentru alegerile parlamentare a candiaților la scrutinul care va avea loc pe data de 1 decembrie.
PSD Gorj abordează aceste alegeri cu o echipă de oameni serioși, determinați și bine pregătiți în diverse domenii de activitate, precum ingineri, medici, profesori, avocați, care vor reprezenta județul cu cinste în Parlamentul României.
PSD a reușit să câștige încrederea gorjenilor datorită faptelor, nu vorbelor, lucruri concrete care se văd.
Personal, mi-am atins obiectivele asumate în urmă cu patru ani, și anume includerea operelor lui Constantin Brâncuși în patrimoniul UNECO, realizarea unui spital nou, proiect care se află într-o fază avansată de elaborare, drumul expres, proiectul meu de suflet și, totodată, împreună cu primarii din județul Gorj, atragerea proiectelor de dezvoltare a comunităților. Sunt realizări care mă bucură și îmi dau încredere în viitor!
Am încredere în gorjeni, iar gorjenii au încredere în PSD!

Articolul Mihai Weber, liderul PSD Gorj: PSD Gorj abordează aceste alegeri cu o echipă de oameni serioși, determinați și bine pregătiți în diverse domenii de activitate, precum ingineri, medici, profesori, avocați apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks