AcasăPoliticaGigel Știrbu deschide lista PNL Olt pentru Camera Deputaților

Gigel Știrbu deschide lista PNL Olt pentru Camera Deputaților

PNL Olt a depus luni listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, preşedintele organizaţiei judeţe, deputatul Gigel Ştirbu, fiind pe prima poziţie pe lista pentru Camera Deputaţilor, iar primarul comunei Studina, Marian Vasile, deschizând lista pentru Senat.

Ştirbu a declarat că listele de candidaţi din partea PNL Olt sunt rezultatul unei alegeri „excepţionale” şi pe acestea se regăsesc atât persoane cu experienţă în parlament, cât şi persoane aflate la prima candidatură.

„Avem o listă care cuprinde oameni cu experienţă, oameni cu competenţe dovedite în administraţia locală şi centrală. Avem oameni la prima candidatură pentru Parlamentul României, oameni care aduc o energie pozitivă şi proaspătă în cadrul PNL. Este o listă pe care noi o aducem în faţa locuitorilor şi cetăţenilor din judeţul Olt ca fiind rezultatul unei alegeri excepţionale din partea noastră, pentru ca judeţul Olt să aibă parte de o reprezentare aşa cum o merită. Acest judeţ credem noi că a început să facă o schimbare în bine, o schimbare pozitivă, schimbare care a început la alegerile locale din acest an, când locuitorii din Slatina au dovedit că îşi doresc altceva”, a spus Gigel Ştirbu.

Candidatul de pe primul loc pe lista pentru Senat a PNL Olt, Marian Vasile, a susţinut că va promova competenţa, profesionalismul şi meritocraţia.

„Aşteptările mele de acum încolo (…) sunt ca această campanie să se desfăşoare într-un mod corect. Cred că pe lista noastră sunt oameni care îndeplinesc acele criterii (…) – competenţă, profesionalism şi meritocraţie. Sunt cele trei ingrediente fără de care societatea românească, şi nu doar românească, în orice ţară din lume, nu se poate înzdrăveni niciun sistem atât timp cât nu se pun în practică aceste valori atât de importante, cu oameni potriviţi la locul potrivit. Vreau ca în această campanie să existe şi o competiţie bazată pe adevăr, să vorbească fiecare despre ce a făcut şi ce îşi doreşte să facă, despre capacitatea fiecăruia, despre faptele care rămân cumva în spatele fiecăruia dintre noi”, a afirmat Marian Vasile.

Primarul comunei Nicolae Titulescu, Florin Tiutiu, candidat pe a doua poziţie pe lista PNL Olt pentru Camera Deputaţilor, a subliniat că s-a alăturat echipei liberale „din dorinţa de a schimba faţa judeţului Olt”.

„Sunt onorat să mă aflu astăzi aici, sunt onorat pentru faptul că fac parte din această echipă, zic eu, cea mai performantă echipă şi listă de candidaţi atât la deputaţi, cât şi la senatori. Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor. Am venit şi m-am alăturat acestei echipe din dorinţa de a schimba faţa judeţului Olt”, a declarat Florin Tiutiu.

Primarul ales al municipiului Slatina şi preşedinte al PNL Slatina, Mario De Mezzo, a punctat că pe lista organizaţiei judeţe liberale pentru Parlament sunt doi primari cu experienţă, care înţeleg nevoile administrative ale localităţilor.

„În cei opt ani de administraţie roşie, parlamentarii PSD au fost inutili pentru Slatina. Asta în timp ce administraţiile liberale din judeţ care au solicitat sprijin parlamentarilor PNL au găsit acest sprijin, iar localităţile pe care le păstoresc administrativ au înflorit. Studina este un astfel de exemplu, Urzica este un astfel de exemplu, Morunglav şi aşa mai departe. Este momentul ca slătinenii, care au decis că Slatina va fi galbenă şi va fi condusă de o administraţie liberală, care m-au creditat pe mine cu încredere şi care m-au ascultat şi au înţeles, să înţeleagă din nou şi îi rog acest lucru că pentru dezvoltarea municipiului Slatina avem nevoie de o echipă de parlamentari cât mai mare, care să susţină administraţia locală prin aducere de fonduri, prin aducere de proiecte şi să susţină administrativ cu tot ceea ce pot în calitatea dumnealor de parlamentari. Avem o echipă competentă din acest punct de vedere, cu doi primari care au o experienţă administrativă extraordinară şi care înţeleg nevoile administrative ale unui oraş şi un parlamentar cu experienţă în Parlamentul României care ştie să combine această experienţă administrativă cu experienţa dumnealui de parlamentar, pentru a avea în Slatina cele mai bune rezultate”, a declarat Mario De Mezzo.

Candidaţii PNL în judeţul Olt pentru Camera Deputaţilor sunt: Gigel Ştirbu, Florin Tiutiu, Ionel Obretin, Mariana Gheorghe, Sorin Jianu, Adela Pantelie, Cristinel Rădoi, Ionuţ Rădulescu.

Pentru Senat, candidaţii PNL Olt sunt: Marian Vasile, Marius Bălaşa, Laura Giura, Victor Iacobescu, Radu Şurlan.

Preşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, va coordona campania pentru alegerile parlamentare în judeţ, iar obiectivul organizaţiei este de a obţine „cel puţin trei parlamentari”, ce ar însemna să depăşească rezultatele de la precedentele alegeri, când liberalii au obţinut un mandat de senator şi unul de deputat. AGERPRES

Articolul Gigel Știrbu deschide lista PNL Olt pentru Camera Deputaților apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks