AcasăPoliticaCălin Georgescu: „Nu ai cum să lansezi programul România Educată când tu...

Călin Georgescu: „Nu ai cum să lansezi programul România Educată când tu însuți ești un needucat; sunt mulți farisei care lansează asemenea proiecte”

Călin Georgescu, unul dintre candidații la Președinția României, nu se teme de vorbe mari. „Cei de la AUR nu au fost serioși, iar președintele este un needucat“, scrie cotidianul.ro.

Intervievat în studioul Cotidianul.tv de redactorul sef al Cotidianul, Magda Colgiu David, Călin Georgescu și-a prezentat programul Hrană, Apă, Energie cu care vrea să facă România înfloritoare.

Legat de un alt proiect de țară, Călin Georgescu a precizat însă că nu e deloc de acord cu ce a făcut Klaus Iohannis. „Nu ai cum să lansezi programul România Educată când tu însuți ești un needucat“.„Sunt mulți farisei care lansează asemenea proiecte, el însuși fiind un needucat“. Este afirmația dură, dar asumată, făcută de  Călin Georgescu.

Pentru poporul român, Călin Georgescu afirmă că ar fi dispus să negocieze cu oricine. Chiar cu președintele Putin, dacă e nevoie, precizează candidatul. „Mi-e egal cu cine ar trebui să negociez. Cu Rusia, cu Ungaria, cu China. (…) Singurele lucru care trebuie să ne stea în față sunt pacea și bunăstarea poporului român“. Popor care trebuie iubit pentru a fi schimbat, mai adaugă candidatul la președinție.

Articolul Călin Georgescu: „Nu ai cum să lansezi programul România Educată când tu însuți ești un needucat; sunt mulți farisei care lansează asemenea proiecte” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks