AcasăPoliticaAna Birchall: În România, reușești doar dacă ești șmecher sau dacă știi...

Ana Birchall: În România, reușești doar dacă ești șmecher sau dacă știi pe cineva; mi-e teamă că ţara asta va rămâne capturată definitiv de incompetență, de corupție organizată și de politica furtului

Vrea să aducă românii înapoi în țară. Este una dintre dorințele Anei Birchall, candidată la președinția României la alegerile prezidențiale de anul acesta, scrie cotidianul.ro.

Invitată în studioul Cotidianultv, Ana Birchall și-a expus planul de însănătoșire a României care are trei piloni. Candidata speră să scape România din ghearele nepotismului, de lipsă de asumare. „În România, reușești dacă ești șmecher sau dacă știi pe cineva“, susține Ana Birchall care crede că din acest motiv mulți tineri pleacă din țară.

„Nu mai am răbdare cu această ipocrizie politică. «Domnule, eu aș fi vrut dar nu am avut cum»“, mai spune candidata care a exemplificat în timpul emisiunii „Întrebările Cotidianului“ toate realizările sale.

Cu o carieră de peste 20 de ani în politică și diplomație, Ana Birchall nu ezită, totuși, să dea răspunsuri ferme în anumite situații. Întrebată dacă l-ar vota pe Mircea Geoană, Birchall a răspuns sec: Nu. Și nu s-a oprit aici. Nemulțumită de lipsa de reacție a politicianului într-un scandal care a făcut vâlvă în România în urmă cu mai mulți ani, Ana Birchall îl somează pe Geoană să-și ceară scuze public.

Tot datorită experienței în diplomație, Ana Birchall a remarcat greșeala Elenei Lasconi care în vară a cântat Kalinka.

Candidata are și o teamă: Că România va rămâne capturată de incompetență, de corupție organizată și de politica furtului.

Articolul Ana Birchall: În România, reușești doar dacă ești șmecher sau dacă știi pe cineva; mi-e teamă că ţara asta va rămâne capturată definitiv de incompetență, de corupție organizată și de politica furtului apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks