AcasăPoliticaFlorin Buhuceanu, preşedintele asociaţiei pro-LGBT Accept, pe prima poziţie la Camera Deputaţilor...

Florin Buhuceanu, preşedintele asociaţiei pro-LGBT Accept, pe prima poziţie la Camera Deputaţilor din partea REPER, la Bucureşti

Activistul pentru drepturile LGBT, Florin Buhuceanu, va deschide lista candidaților REPER pentru Camera Deputaților în București, la alegerile parlamentare programate să aibă loc în data de 1 Decembrie, scrie news.ro.

„Din 1997 am luptat pentru eliminarea legislației penale care a trimis mii de persoane gay în închisoare, sunt inițiatorul primului marș pentru drepturile persoanelor LGBT din România și am apărat (vezi activitatea Asociației ACCEPT) drepturile omului, dreptul tinerilor la informare și educație pentru sănătate și accesul femeilor la servicii de sănătate sexuală și reproductivă fără bariere.

Astăzi fac mult-așteptatul pas spre politică și intru, alături de echipa REPER, în cursa pentru Camera Deputaților. A sosit timpul ca persoanele LGBT din România să aibă o reprezentare politică în Parlamentul României și vocea lor să fie auzită, așa cum merită. Cred în agenda progresistă a REPER, cred că împreună suntem mai puternici și că doar atunci când politicienii și civicii luptă cot la cot se pot schimba cu adevărat lucrurile în bine. Sunt aici să vă reprezint, așa că mă bazez pe susținerea voastră”, a declarat Florin Buhuceanu, într-un comunicat de presă.

Articolul Florin Buhuceanu, preşedintele asociaţiei pro-LGBT Accept, pe prima poziţie la Camera Deputaţilor din partea REPER, la Bucureşti apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks