AcasăPoliticaLudovic Orban: Am reușit singura unire a forțelor politice în partea dreaptă...

Ludovic Orban: Am reușit singura unire a forțelor politice în partea dreaptă a spectrului politic

„Am reușit singura unire a forțelor politice în partea dreaptă a spectrului politic. Am constituit Alianța Forțelor de Dreapta ( liberal-conservatoare). Forța Dreptei, PMP. Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache au reușit să închege un proiect politic indispensabil pentru sănătatea democrației din România, care să asigure o reprezentare solidă în viitorul parlament a cetățenilor români care cred în valorile liberale, conservatoare și creștin-democrate.
Am mobilizat membrii și simpatizanții noștri și am reușit într-un timp foarte scurt să strângem peste 350.000 de semnături pentru susținerea mea la președinție.
Imediat după depunerea candidaturii la președinție ne-am suflat mânecile și am pornit campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaților noștri la alegerile parlamentare. Și această campanie a fost un succes. Chiar dacă nu am depus decât 310.000 de semnături la data de 15 octombrie, în realitate am strâns peste 400.000 de semnături.
Astăzi pot să vă anunț că Forța Dreptei a depus liste complete de candidați în toate circumscripțiile electorale. Oameni bine pregătiți, oameni onești, oameni de caracter, oameni care nu au cedat în fața presiunilor și amenințărilor partidelor-mamut aflate la putere, oameni care cred cu tărie în democrație și care vor apăra drepturile și libertățile cetățenilor români.
Urmăriți campania și mergeți pe mâna noastră că suntem ceea ce trebuie pentru România!”
Ludovic Orban este candidat la alegerile prezidențiale din partea Forța Dreptei, susținut de Partidul Mișcarea Populară, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache.

Articolul Ludovic Orban: Am reușit singura unire a forțelor politice în partea dreaptă a spectrului politic apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks