AcasăPoliticaPrimarul Ciprian Ciucu (PNL), despre referendumul propus de către Primarul General: Dacă...

Primarul Ciprian Ciucu (PNL), despre referendumul propus de către Primarul General: Dacă vom pune numai din pix, se va ajunge la o babilonie în CGMB

Pentru că am fost întrebat, poziția mea față de referendumul propus de către Primarul General al Municipiului București
Dacă Primăria Generală are utilitățile mari, cum ar fi apă, canal, termoficare, transport, are nevoie de mai mulți bani pentru investiții și pentru operarea acestor servicii, n-am niciun fel de problemă.
Dar dacă sectoarele au nevoie, sectoarele, de exemplu, gestionează școlile, gestionează management-ul deșeurilor și atunci noi vom putea și analiza corectă, care trece la un alt nivel al discuției, pentru că în acest moment este încă superficială, dar noi trebuie să o aprofundăm după ce va trece referendumul, este să luăm o matrice și să vedem exact ce competențe are Primăria Generală, ce competențe au sectoarele, iar banii să urmeze necesarul de operare a acelor servicii și de investiții în acele servicii. Dacă vom pune numai din pix, se va ajunge la o babilonie în Consiliul General.

Articolul Primarul Ciprian Ciucu (PNL), despre referendumul propus de către Primarul General: Dacă vom pune numai din pix, se va ajunge la o babilonie în CGMB apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks