AcasăPoliticaAna Birchall: În România, Justiţia nu mai este pentru toţi, au apărut...

Ana Birchall: În România, Justiţia nu mai este pentru toţi, au apărut specialii, au apărut prea multe prescrieri, dosarele mari zac în sertare; România trebuie eliberată din ghearele corupției organizate

„Justiția anului 2024 este o justiție capturată. Situația din Justiție din acest moment este mult, mult mai gravă decât în 2017-2019. De ce? Pentru că justiția nu mai este pentru toți: au apărut specialii, au apărut prea multe prescrieri, dosarele zac în sertare”, scrie, pe Facebook, Ana Birchall, candidat independent la prezidenţiale.

„Cazurile istorice au rămas nerezolvate și altele noi sunt pe cale să scrie istorie în clădirea neîncrederii în justiție și în Stat în rândul românilor (ex: Revoluția, Mineriadele, Colectiv, 10 August).

Fiecare leu furat Românilor trebuie recuperat!

România trebuie eliberată din ghearele corupției organizată, a politicii furtului, a jafului din achiziții publice cu dedicație sau politica aranjamentelor!”, arată Birchall.

Articolul Ana Birchall: În România, Justiţia nu mai este pentru toţi, au apărut specialii, au apărut prea multe prescrieri, dosarele mari zac în sertare; România trebuie eliberată din ghearele corupției organizate apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks