AcasăPoliticaChris Terheş: „Băsescu s-a ridicat călcând peste Parlament, Iohannis s-a ridicat călcând...

Chris Terheş: „Băsescu s-a ridicat călcând peste Parlament, Iohannis s-a ridicat călcând peste Guvern; criza din AUR, faptul că au dezamăgit, este strict vina conducerii partidului, nu a membrilor”

Invitat în studioul Cotidianul.tv pentru un interviu despre candidatură și nu numai, Cristian Terheș a vorbit și despre criza din AUR, despre foștii președinți, dar și despre pandemie, scrie cotidianul.ro.

„Băsescu s-a ridicat călcând peste Parlament, Iohannis s-a ridicat călcând peste Guvern“, consideră europarlamentarul Cristian Terheș, candidat la presedinția României din partea Partidului Național Conservator Român.

Criza din AUR și faptul că au dezamăgit sau nu au performat la valoarea care se aștepta de la ei este doar vina conducerii“, mai afirmă Cristian Terheș. Ales europarlamentar chiar pe listele AUR, Terheș mai spune că oamenii încă mai cred într-o Românie Suverană, dar „în UE și nu în afara ei“.

„Ambiția imperialistă a Rusiei este o amenințare la adresa statului român“, nu ezită să mai afirme Terheș. De aceea, unul dintre punctele la care va lucra Cristian Terheș dacă va fi ales președinte este întărirea armatei care ar trebui să fie „bine echipată, bine pregătită și bine plătită“.

Articolul Chris Terheş: „Băsescu s-a ridicat călcând peste Parlament, Iohannis s-a ridicat călcând peste Guvern; criza din AUR, faptul că au dezamăgit, este strict vina conducerii partidului, nu a membrilor” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks