AcasăPoliticaGigi Becali: „Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: «Haide...

Gigi Becali: „Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: «Haide să îl băgăm pe Simion în turul doi.» Am zis bine, hai să îl băgăm”

George Becali, candidat din partea AUR la Camera Deputaților, a declarat, marți, la Realitatea TV, că Viorel Hrebenciuc i-ar fi vorbit despre dorința PSD de a-l duce pe George Simion în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: «Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi.» Am zis bine, hai să îl băgăm. A zis acum vreo lună jumate”, a afirmat Becali.

Becali a spus că este prieten cu Viorel Hrebenciuc: „A rămas singurul prieten adevărat din toți, e un mare caracter. I-am zis dar după aia în turul doi să nu vă apucați să îl atacați pe Simion. Să îi lăsăm să se bată, să vedem cine e mai puternic. A zis o să îl bată măr, pentru că Ciolacu nu e politician, e și el un băiat pe acolo”.

„Uite îți spun eu cum îl bagă pe Simion în turul doi. Ai văzut ce se zice despre Geoană? Curvăsăraie, amantlâc, când colo el era cu nevastă-sa. Ce fac ei? Zic «Hai să îi atacăm pe toți candidații și să rămână numai Simion în turul doi”, a mai afirmat Becali, citat de realitatea.net.

Reacția lui Marcel Ciolacu: „Viorel Hrebenciuc nu este activ în viața de partid”

Liderul democraților respinge acuzațiile venite din partea finanțatorului FCSB, Gigi Becali, care a spus că fostul lider PSD, Viorel Hrebenciuc, coordonează campania electorală a lui Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu spune că, cel mai des a luat legătura cu Viorel Hrebenciuc atunci când era șef de campanie pentru Mircea Geoană, la alegerile din 2009.

„Cred că avem vreo 2-3 ani de când nu ne-am mai văzut. El era mai mereu cu domnul Pieleanu pe la diverse localuri, la ziua vreunui coleg. Viorel Hrebenciuc nu este activ în viața de partid”, a declarat Marcel Ciolacu.

Articolul Gigi Becali: „Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: «Haide să îl băgăm pe Simion în turul doi.» Am zis bine, hai să îl băgăm” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks