AcasăPoliticaGigi Becali, despre generalul Lucian Pahonțu: „Are cea mai mare putere din...

Gigi Becali, despre generalul Lucian Pahonțu: „Are cea mai mare putere din România” / „Mi-e frică de omul ăsta”

Gigi Becali a făcut o serie de declarații, la Realitatea Plus, referitoare la puterea pe care ar deține-o generalul Lucian Pahonțu. Latifundiarul din Pipera susține că i-ar inspira teamă și, întâmplător, a auzit un dialog referitor la alegerile prezidențiale.

 

Gigi Becali a precizat, la Realitatea Plus, că a fost martor la un dialog purtat de „omul care conduce România” și o altă persoană, la un parastas desfășurat la Cernica. Latifundiarul din Pipera a mai precizat, în direct, că persoana la care face referire, fără să îi rostească numele, i-ar inspira teamă.

Gigi Becali: „Are cea mai mare putere din România”

„Acum, zic ei, răul mai mic. Adică răul mai mic, vezi Doamne, partid extremist. Stați să vedem. La un parastas, la o înmormântare și era și parastas acolo, era un șef de serviciu important în România. Mi-a spus Pandele, nu-i dau numele că mi-e frică de omul ăsta, că ăsta conduce România. Nu-i dau numele că nu vreau să am probleme, că e și om de treabă. Și omul ăsta a zis: dacă intrăm în turul II, și Ciucă, și Simion, îl batem măr pe Ciolacu. Și le-a spus acolo, era un episcop, erau preoți, dar eu eram afară și am auzit și eu treaba asta. Eram la Cernica, la un parastas.

 

Așa că persoana asta, dacă îi promite lui Ciolacu, îi promite degeaba. Acolo a spus că mănâncă bătaie. Omul de care spun eu este un om foarte important. Eu nu știam că atât de mare putere are. În ultimul timp am aflat, că mi-a spus Pandele, că are cea mai mare putere din România. Eu nici acum nu cred. Dar persoana asta așa a spus”, a spus Gigi Becali, la Realitatea Plus, la „Culisele Statului Paralel”.

Articolul Gigi Becali, despre generalul Lucian Pahonțu: „Are cea mai mare putere din România” / „Mi-e frică de omul ăsta” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks