AcasăPoliticaDiana Şoşoacă: „Stop Halloween, apărăm credinţa noastră!”

Diana Şoşoacă: „Stop Halloween, apărăm credinţa noastră!”

Europarlamentarul Diana Şoşoacă, liderul SOS România, se pronunţă categoric împotriva promovării sărbătorii de Halloween, promovare care are ca destinatari în special copiii şi adolescenţii, contrară şi străină tradiţiilor româneşti creştin-ortodoxe.

„Stop Halloween, apărăm credinţa noastră”, a postat, pe Facebook, Diana Şoşoacă.

Anul trecut, ea scria: „Partidul S.O.S. România și spiritul nostru patriotic rămân ferm în război cu încercările de import ale obiceiurilor străine care nu au legătură cu identitatea noastră națională. Halloween, o tradiție originară din Irlanda, încearcă să pătrundă în cultura noastră. Această sărbătoare păgână a fost adoptată în multe țări ca o formă de divertisment, dar noi suntem hotărâți să respingem influențele străine care amenință să ne distrug tradițiile autentice.
Partidul S.O.S. România susține promovarea și protejarea tradițiilor noastre autentice românești. De la sărbătoarea măștilor de iarnă la tradițiile noastre culinare, culturale și religioase, suntem dedicați conservării și promovării valorilor noastre naționale.
În fiecare an, observăm cum magazinele și influențele străine ne inundă cu simbolurile și obiceiurile Halloween-ului. E timpul să arătăm că suntem ferm împotriva acestor trenduri dăunătoare. Sărbătorim Dragobete, Mărțișorul, Crăciunul și Paștele cu mândrie, nu Halloween-ul !!!!!!!!!! Alege tradițiile românești în locul celor străine și ajută-ne să păstrăm autenticitatea și frumusețea culturii noastre”.

Articolul Diana Şoşoacă: „Stop Halloween, apărăm credinţa noastră!” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks