AcasăPoliticaJurnalistul Liviu Alexa: „Când te înhăitezi cu de-alde Becali, aşa păţeşti, Simioane....

Jurnalistul Liviu Alexa: „Când te înhăitezi cu de-alde Becali, aşa păţeşti, Simioane. Şi ăsta e doar începutul pentru tine. Becali o să îţi producă nasoale cum nu îţi vei imagina”

„Este foarte trist ca am ajuns sa comentam noi, cei din presa, declaratiile unui agramat sfertodoct caruia ii pica scuipatul din gura, ma refer la Gigi Becali. Dar, no, asta e! Astea is timpurile. Televiziunile zbiara de cateva ore pe tema declaratiilor facute de el la Realitatea Plus pe tema implicarii PSD in aburcarea lui Simion in turul 2. Scenariu despre care va povestesc de cateva luni”, scrie jurnalistul Liviu Alexa, conform solidnews.ro.

„Pentru Ciolacu, asa cum am spus in editia trecuta, varianta Simion este cea mai lejera si singura modalitate de a scapa de blestemul turul 2 cand, de obicei, se porneste furtuna de ura numita #muieciumarosie.

Vorbind despre Hrebenciuc si Sebastian Ghita, patronul RTV, Becali nu face un rau musai PSD-ului, ci chiar lui Simion, fiindca il expune pe presedintele AUR ca blatist, ca partener al lui Ciolacu.

Cand te inahitezi cu de-alde Becali, asa patesti, Simioane. Si asta e doar inceputul pentru tine. Becali o sa iti produca nasoale cum nu iti vei imagina.

Becali și Simion au avut săptămâna trecută o emisiune înregistrată la Romania TV.

Becali a zis si acolo de Sebi Ghiță, patronul RTV, și de Hrebe, doar că ăia de la Romania TV, normal, au tăiat la montaj.

Eh, și văzând Becali că a fost cenzurat, aseară a intrat live la Realitatea și a zis ce avea de zis.

Sunt cateva aspecte de comentat aici, si am facut comentariile astea azi la Realitatea TV in emisiunea jurnalistei Nicoleta Cone:

  • este fascinant sa vezi un taranoi cu moralitatea unui gunoier precum Becali care si-o bate de atatea vedete din politica. Am innebunit cand am vazut ca, dupa comentariile sale obraznice la adresa lui Ciolacu, premierul l-a sunat pe Becali sa vorbeasca “omeneste”. Ba, ce rusine, domnule Ciolacu!
  • este absolut amuzant sa vezi cum oameni deja aproape de 70 de ani, asa cum sunt Becali si Hrebenciuc, inca se mai ocupa de rahaturi, inca mai au mancarimi in fund sa se implice in zoaia cotidiana. Ciobanul si guzganul rozaliu nu au inteles nimic din sutele de zile petrecute la inchisoare, efectiv nu s-a prins nicio lectie de viata de capul lor; in loc sa stea sa isi savureze batranetile, banii si libertatea, ii mananca in acceleratie. Am un vag feeling ca Becali nu o sa termine liber mandatul de parlamentar.

De la Becali nu am pretentii, fiindca nu are toate tiglele pe casa. Dar la Viorel Hrebenciuc e… adica, vere, din cauza ta si copilul tau a avut catuse la maini, si tu tot nu te potolesti? Incredibil!

incercarile PSD de a se dezice de Hrebenciuc sunt amuzante. Ciolacu zice ca nu s-a vazut cu Hrebe de peste doi ani. Il cred. Nici nu trebuia sa se vada el cu guzganul, fiindca de asta s-a ocupat consilierul cel mai cel al lui Ciolacu, Bogdan Popescu, copilul de suflet al lui Hrebenciuc”, scrie Alexa.

Cât despre candidatul PNL, jurnalistul a scris: „Televiziunile latră, caravana lui Simion trece cu aprobare de la Ciolacu. Macar astia au o strategie. PNL si USR nu au niciuna. In seara asta a fost lansarea candidaturii lui Ciuca. Popotarul a schimonosit niste fraze sleite. Mi-a atras atentia asta: Ordinea mondială este în pericol. În România, această ameninţare are un nume: coaliţia toxică dintre PSD şi AUR, un PSD aurit de fapt, care deschide uşa influenţelor străine şi aduce declin economic ţării noastre”. Va dati seama ca baiatului asta nu ii e rusine deloc cand citeste de pe prompter? El vorbeste de coalitia toxica PSD-AUR, IN TIMP CE LIBERALII SUNT LA GUVERNARE CU PSD. Nu, bre, ca ma ia cu capul…”.

Articolul Jurnalistul Liviu Alexa: „Când te înhăitezi cu de-alde Becali, aşa păţeşti, Simioane. Şi ăsta e doar începutul pentru tine. Becali o să îţi producă nasoale cum nu îţi vei imagina” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks