AcasăPoliticaLilian Scripnic: George Simion a trădat principiile patriotice și suveraniste ale partidului...

Lilian Scripnic: George Simion a trădat principiile patriotice și suveraniste ale partidului AUR prin blatul făcut cu PSD. Acesta este adevărul crud și dureros

Deputatul Lilian Scripnic afirmă că George Simion a trădat principiile patriotice și suveraniste ale partidului AUR prin blatul făcut cu PSD, iar acesta este adevărul crud și dureros.
  • ”Blatul PSD – AUR. Ce este prea evident, vedem când ne arată alții. Președintele AUR, George Simion, și un grup restrâns din conducerea partidului, în ultimele luni, au promovat o politică total diferită de principiile de bază ale partidului, o linie politică denaturată și toxică pentru spiritul național românesc.
Vedeam, nu înțelegeam, dar de fapt cred că refuzam să credem pentru că părea de neconceput această atitudine politică deviată a lui George Simion; iar din respect și loialitate nu am protestat vizibil, dar încercam să trimitem semnale către conducerea partidului.
Mare greșeală. Toți cei care și-au păstrat demnitatea și linia politică suveranistă și au îndrăznit să atenționeze conducerea AUR și pe George Simion de această deviere au fost excluși sau forțați să plece.
În aceste zile, toată lumea — partide, presă, analiști politici — arată cu dovezi că există de ceva timp și acum se manifestă un BLAT POLITIC între PSD și AUR, practic între Ciolacu și Simion.
Ceea ce părea a fi absolut incredibil, de fapt s-a întâmplat, iar membrii vechi, devotați și loiali principiilor partidului și valorilor fundamentale ale acestuia, acum, când toți din jur le arată ceea ce era evident, de fapt se vor trezi la realitate.
George Simion a trădat principiile patriotice și suveraniste ale partidului AUR prin blatul făcut cu PSD. Acesta este adevărul crud și dureros, de fapt o realitate mizerabilă, scârbos și clocită în mințile unor oameni perverși. Români, nu vă lăsați înșelați!, spune Scripnic.

Articolul Lilian Scripnic: George Simion a trădat principiile patriotice și suveraniste ale partidului AUR prin blatul făcut cu PSD. Acesta este adevărul crud și dureros apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks