AcasăPoliticaGeorge Cristian Tuţă a demisionat din funcţia de deputat, în vederea preluării...

George Cristian Tuţă a demisionat din funcţia de deputat, în vederea preluării mandatului de primar al Sectorului 1

George Cristian Tuţă a demisionat din funcţia de deputat, în vederea preluării mandatului de primar al Sectorului 1, obţinut în urma alegerilor locale.

„Mi-am dat demisia din Parlamentul României, pentru că în perioada următoare cetăţenii mi-au încredinţat mandatul de a reclădi Capitala Capitalei. Voi depune jurământul cu bună-credinţă pentru respectarea Constituţiei şi a legilor ţării prin care cu toată priceperea mea voi lucra pentru binele şi bunăstarea cetăţenilor Sectorului 1”, a spus George Cristian Tuţă, într-un clip video postat, joi, pe Facebook.

Prefectul Bucureştiului, Mugur-Mihai Toader, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că George Cristian Tuţă a formulat solicitare la judecătorie pentru a depune jurământul în faţa unui judecător, urmând să i se comunice o dată în acest sens.

Prefectul Capitalei a precizat că edilii pot depune jurământul în faţa Consiliului Local nou constituit sau a judecătorului.

Sursa: AGERPRES

Articolul George Cristian Tuţă a demisionat din funcţia de deputat, în vederea preluării mandatului de primar al Sectorului 1 apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks