AcasăPoliticaPNL Gorj: Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Un...

PNL Gorj: Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Un președinte care luptă pentru poporul român și care are o singură lege, Constituția României

PNL Gorj arată că Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Un președinte care luptă pentru poporul român și care are o singură lege, Constituția României.
”A început campania pentru alegerile prezidențiale din acest an, primul pas către victoria din 24 noiembrie și apoi din 8 decembrie. Ne vom bate pentru români și pentru viitorul României cu onoare.
Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Un președinte care luptă pentru poporul român și care are o singură lege, Constituția României. Președintele care își va pune toată priceperea și energia în slujba românilor de pretutindeni.
Un președinte care ține cu țara, care a depus jurământ de credință față de patrie în calitate de militar, pe care îl va respecta toată viața lui.
“România prosperă și sigură”, programul prezidențial al candidatului Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, este un manifest pentru libertate, fundamentul unui stat funcțional care lucrează pentru oameni, care sprijină inițiativa privată și valorifică toate energiile constructive ale acestei națiuni.
Le mulțumim gorjenilor care au semnat pentru candidatul nostru, echipelor liberale din județ care au fost pe teren, în contact permanent cu oamenii. A fost o muncă grea, dar și un test din punct de vedere al organizării și mobilizării.
Mergem înainte cu toată forța și încrederea pentru un președinte în slujba țării!
Cu onoare, respect și credință pentru Gorj și România!

Articolul PNL Gorj: Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Un președinte care luptă pentru poporul român și care are o singură lege, Constituția României apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks