AcasăPoliticaChirieac: Este o răceală uriaşă între Iohannis şi poporul român; apariţia acestuia...

Chirieac: Este o răceală uriaşă între Iohannis şi poporul român; apariţia acestuia la Ziua Armatei, alături de Ciucă, nu-i face bine candidatului PNL

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat modul în care s-au afișat Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă la evenimentele de la Ziua Armatei, scrie dcnews.ro.

Analistul politic Bogdan Chirieac a analizat prezențele lui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă la manifestările prilejuite de Ziua Armatei, joi dimineață, în Parcul Carol din București. ”Klaus Iohannis a stat între cei doi. Este firească această răceală între oamenii care conduc țara, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu?”, a fost întrebat analistul politic Bogdan Chirieac de către jurnalistul Claudiu Giurgea, la Realitatea PLUS.

”Este o răceală uriașă între președintele Iohannis și poporul român. Apariția domniei sale la această manifestare distinsă i-a făcut rău generalului Nicolae Ciucă. În acest moment, pentru Nicolae Ciucă și PNL, cel mai greu de dus nu este campania electorală, nu lupta cu PSD sau cu Marcel Ciolacu, ci piatra de moară numită Klaus Iohannis. Dacă erau ei doi, domnul Ciolacu cu domnul Ciucă era cum era. Nu știu de ce bagă capul în poză domnul Iohannis. Dânsul este cu vacanțele, putea să își ia avionul de lux, să plece înapoi în America de Sud, până pe 24 decembrie și să se întoarcă atunci când i se termină mandatul.

În privința răcelii dintre Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, ei au fost foarte buni prieteni, sper că au și rămas, totuși, fiindcă așa au putut să conducă țara în ultimii 3 ani. Și nu a fost condusă rău, a fost cu stabilitate. Au trecut-o prin criză, război, pandemie, criză energetică etc. Nu au luat cele mai bune decizii economice și plătim cu toții prețul lor, dar măcar a fost stabilitatea apreciată de toată lumea occidentală. Eu regret faptul că s-au răcit atât de tare relațiile dintre cei doi. Ele s-au răcit exact din cauza faptului că PSD a refuzat să voteze o lege pentru un singur om. Domnul Iohannis, după 10 ani de nimic, vrea să fie și ales al Senatului. Și nu s-a putut, nu a mai vrut să candideze”, a spus Bogdan Chirieac.

Articolul Chirieac: Este o răceală uriaşă între Iohannis şi poporul român; apariţia acestuia la Ziua Armatei, alături de Ciucă, nu-i face bine candidatului PNL apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks