AcasăPoliticaLudovic Orban: Ciolacu are trei „iepuri” în această campanie – Geoană, Ciucă...

Ludovic Orban: Ciolacu are trei „iepuri” în această campanie – Geoană, Ciucă şi Simion; liberalii adevăraţi votează cu Ludovic Orban

Președintele Forței Drepte, Ludovic Orban, candidat la președinție susținut de PMP, Alternativa Dreaptă și PNȚCD Maniu-Mihalache, consideră că mai mulți contracandidați – Nicolae Ciucă, Mircea Geoană și George Simion sunt ”iepurii” lui Marcel Ciolacu, liderul AUR fiind unul ”mai mare și mai gras”, scrie cluj24.ro.

Ludovic Orban a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, înainte de întâlnirea regională N/V a Alianței Forțelor de Dreapta Liberal Conservatoare (Forța Dreptei, PMP, Alternativa Dreaptă si PNȚ Maniu Mihalache), unde se lansează candidații la parlamentare și prezidențiale, că este prezent în orașul de pe Someș în prima zi a campaniei electorale pentru că este apropiat de oraș și a sprijinit de-a lungul anilor mai multe proiecte locale.

”Am convingerea că foarte mulți clujenii mă vor sprijini pentru că voi fi un președinte care voi trata Clujul așa cum merită.

Iohannis a fost nașul căsătoriei nefirești într-un cuplu netradițional dintre Ciolacu și Ciucă. S-a constituit o familie care nu este tradițională. De la trădarea lui Iohannis a alegătorilor de dreapta prin decizia de a aduce PSD la putere, nu mai există nicio diferență între PSD și PNL.

Ciucă este <<iepurele>> lui Ciolacu, desemnat la mișto de Iohannis ca să nu aibă nicio șansă să intre în turul 2, un candidat pentru liniștea lui Ciolacu.

Trădarea dreptei continuă prin influența profund nefastă a lui Iohannis asupa conducerii PNL.

Iohannis s-a comportat ca un cal troian al PSD, este cel mai bun agent electoral al PSD, candidatul pe care îl sprijină Iohannis e Ciolacu.

Ciucă va intra în turul doi și Ciolacu va câștiga alegerile prezidențiale doar când Boc va termina metroul, adică niciodată. (…)

După alegeri, va fi un dezastru pentru PNL, singura șansă este ca PNL să îl retragă pe Ciucă și să mă susțină pe mine.

Va fi un dezastru electoral, PNL are azi 13-14%, iar neintrarea candidatului lor la turul 2 va duce PNL la un scor și mai mic. (…)

Și Geoană este <<iepurele>> lui Ciolacu, iar Simion un <<iepure>> mai mare și mai gras. Votezi Simion, votezi Ciolacu,

A vota cu Ludovic Orban, pentru un simplu membru PNL, este opțiunea normală.”, a spus Orban.

Președintele Partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza, a acuzat blatul la nivel național între PSD, PNL și AUR și a spus că alternativa este alianța de dreapta din jurul Forței Dreptei.

”E foarte simplu ce au de ales românii în decembrie, avem o forță, iar aceasta ne va duce în Parlament”, a spus Mîrza, care candidează pe locul I la Senat pe lista Forța Dreptei Cluj.

Președintele PMP, Eugen Tomac, a spus că Alianța Forțelor de Dreapta este pregătită să intre în confruntarea electorală pentru prezidențială care are o miză istorică.

”Mă bucur că cele patru partide a intrat în această bătălie cu motoarele turate. Sunt încrezător în șansa noastră.

Candidatul nostru, Ludovic Orban, este complet diferit față de ceilalți, este cel mai bun candidat în această competiție politică. Este mult mai pregătit să facă față provocărilor.

Are o echipă în spate formată din oameni cinstiți, politicieni care nu au stat niciodată în genunchi în fața PSD, cum stă PNL. Ciucă nu și-a dorit unitatea dreptei de frica PSD”, a spus Tomac.

Președintele Forța Dreaptă Cluj, senatorul Adrian Oros, candidat pe primul loc la Camera Deputaților, a declarat la rândul său că în 2019 Ludovic Orban este cel care a dat jos Guvernul PSD printr-o moțiune de cenzură, cu un PNL carea avea 18%.

”Am avut onoarea să fiu membru în echipa guvernamentală a lui Ludovic Orban. A fost împotriva mariajului nefiresc cu stânga populistă, poate răspunde la fiecare întrebare fără să faulteze limba română, comunică ușor și firesc în engleză sau franceză cu liderii europeni, știe exact ce școală a terminat, este singurul candidat care nu are nimic de ascuns și singurul lider liberal care a bătut PSD de 3 ori”, a spus Oros.

Articolul Ludovic Orban: Ciolacu are trei „iepuri” în această campanie – Geoană, Ciucă şi Simion; liberalii adevăraţi votează cu Ludovic Orban apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks