AcasăPoliticaCozmin Guşă: „Trecutul nu se prescrie! Ăsta e motivul pentru care serviciile...

Cozmin Guşă: „Trecutul nu se prescrie! Ăsta e motivul pentru care serviciile secrete joacă în campania electorală cu politicienii vechi, corupți și detestați de public. După Hrebenciuc, ”bagă capu-n poză” și Adrian Năstase!”

„Ieri a circulat o știre/analiză ”de la jgheab” (expresia lui Ion Cristoiu), adică una concepută în laboratoarele serviciilor secrete, care este promovată prin acoperiții din presă. Ar fi vorba despre doi foști deputați ce se implică în jocurile subterane de campanie, anume Viorel Hrebenciuc și Sebi Ghiță, exact cei pomeniți de către Gigi Becali acum cinci zile c-ar fi participanți la planul ”Simion în turul doi”. Pricepeți stratagema destul de clar, mai ales cei pe care v-am convins că aparițiile lui Becali sunt dictate de cei ce-l pot șantaja, folosindu-l pe post de sifon/sicofant, în strategia lor de a îngropa campania electorală a lui Marcel Ciolacu. Tot în această linie, bănuiesc că în următoarele zile va urma legarea celor ”doi foști deputați”, plus Becali, de Rusia, ca să se poată confirma public narativul expus deja de Ciucă, Lasconi, ș.a., anume faptul că Ciolacu și PSD fac jocurile lui Putin în România. Nici nu e greu deloc de făcut legătura, dați o simplă căutare pe internet alăturând Rusia de numele fiecăruia dintre cei trei, și o să vă apară o sumedenie de știri, la Becali e cel mai simplu, că el a fost cel cu Arbidolul din plandemie”, scrie, pe solidnews.ro, analistul politic Cozmin Guşă.
„De aseară a fost introdus în scenă și Adrian Năstase, fiind pomenit în emisiunea DESCOPERIȚI de la A3, citat cu o teorie dintr-o carte a sa, unde el susține că a pierdut alegerile din 2004 din cauza faptului că a fost legat de relațiile cu Rusia, sugerându-se că așa se va întâmpla și cu candidatul PSD din 2024. Aceasta e o minciună pe care Năstase o tot rulează de două decenii, tocmai pentru ca să acopere adevărul dureros pentru el. El a pierdut atunci pentru că i-a fost devoalată public corupția uriașă, practicată pe scară largă inclusiv de ”hrebenciucii” ce-l flancau (RAFO = JAFO), pentru că cedase aproape gratuit către țări din UE mari active economico-industriale (SIDEX, PETROM, DISTRIGAZ, bănci, etc.), respectiv pentru că pesediștii lui chiar au operat fraudarea la turul unu de alegeri prezidențiale (găsiți încă pe internet raportările false ale Biroului Electoral în care, pe măsură ce numărătoarea voturilor avansa, numărul voturilor false scădea (!), și atenție, erau adiționate în dreptul lui Năstase). Singurul punct unde Năstase are dreptate este cel legat de faptul că americanii nu l-au vrut președinte în 2004, c-au militat subteran în campanie contra lui, iar stupoarea lui a fost mare deoarece considera că-și plătise tainul către SUA prin oferirea fără licitație (!) a păgubosului contract BECHTEL pentru autostrada Transilvania, care nici azi nu e gata.
Năstase va reveni cu teoria azi printr-o emisiune tot la A3, iar ipoteza sa cu rușii folosiți contra pesediștilor va fi expusă din nou. Ei bine, eu cred că Năstase e manipulat pe modelul Becali-Hrebenciuc, pus să ”bage și el capu-n poză” prefăcându-se că vrea să-l ajute astfel pe Ciolacu. Efectul calculat deja va fi însă unul contrar, deoarece abia așa se poate rula prin gura unui așa-zis ”greu”, exact teoria că rușii se implică în alegerile românești. Dar de ce ar face asta unul ca Adrian Năstase, considerat promotor al euroasiatismului și gazdă a lui Alexandr Dughin? Pentru că așa i se cere de către cei ce-l pot încă șantaja, iar următorul episod în ceea ce-l privește va fi tot unul de alăturare a sa cu Rusia, așa cum ziceam mai sus în cazul celorlalți trei (căutați pe internet după ”Adrian Năstase – Rusia” și vă veți convinge!). Ce poate fi mai util pentru alde Ciucă și Lasconi decât să indice încă un fost președinte PSD ce sare să-l ajute pe Ciolacu din postura de rusofil?!
Năstase, Hrebenciuc, Becali, ș.a., sunt oameni putred de bogați, cu averile obținute prin acte de mare corupție, care știu că implicarea în jocurile politice din campanie le poate dăuna grav, deci în mod logic ar trebui să stea cuminți și să-și plimbe nepoții prin parcuri. Ei sunt însă forțați prin șantaje să participe la această operațiune orientată contra colegilor/amicilor lor din PSD, exact de către Sistemul ce-a refuzat victoriile la prezidențiale pentru toți foștii președinți PSD (Năstase, Geoană, Ponta), iar acum acest Sistem vrea să-l blocheze și pe Ciolacu. Și ”securiștii” n-au cum să fie mai eficienți decât folosind tot pesediști, (spre exemplu unii ca Hrebenciuc sau Dragnea sunt doctori în așa-ceva, au exersat în 2009, 2014, 2019), iar aceștia nu pot refuza. De ce? Pentru că TRECUTUL NU SE PRESCRIE, iar al celor pomeniți azi e plin de fapte de corupție care încă sunt justițiabile …”, scrie Guşă.

Articolul Cozmin Guşă: „Trecutul nu se prescrie! Ăsta e motivul pentru care serviciile secrete joacă în campania electorală cu politicienii vechi, corupți și detestați de public. După Hrebenciuc, ”bagă capu-n poză” și Adrian Năstase!” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks