AcasăPoliticaDiana Şoşoacă: Îi aştept pe toţi românii patrioţi, pe 2 noiembrie, la...

Diana Şoşoacă: Îi aştept pe toţi românii patrioţi, pe 2 noiembrie, la Mănăstirea Plăviceni (jud. Teleorman), la cel mai mare parastas de pomenire a tuturor eroilor neamului nostru

„I-am vizitat astăzi pe producătorii de ceramică tradiţională autentică de la Horezu, de la care am cumpărat 600 de vase tradiţionale româneşti şi am comandat alte 400 de vase pentru cel mai mare parastas naţional al tuturor eroilor neamului pe care îl organizez sâmbătă, 2 noiembrie, la Mănăstirea Plăviceni din judeţul Teleorman, acolo unde îi aştept pe toţi românii patrioţi să ne rugăm împreună pentru neamul românesc”, scrie, pe Facebook, liderul SOS România, Diana Şoşoacă.

„În aceste vremuri de cumpănă grea pentru ţara noastră, avem nevoie ca eroii de dintotdeauna ai poporului român să fie alături de noi pentru lupta sfântă pe care o avem de dus!”, adaugă europarlamentarul.

Articolul Diana Şoşoacă: Îi aştept pe toţi românii patrioţi, pe 2 noiembrie, la Mănăstirea Plăviceni (jud. Teleorman), la cel mai mare parastas de pomenire a tuturor eroilor neamului nostru apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks