AcasăPolitica„Disperați să se vadă, ar face orice să apară pe vreun ecran....

„Disperați să se vadă, ar face orice să apară pe vreun ecran. Acceptă giumbușlucuri, poți să-i duci oriunde, să-i pui în orice poziție, pe banchetele mașinilor, pe scaunele podcasturilor, la Ateneu, la Untold, la pelerinaje sau la nunți, mănâncă orice, oriunde, doar să-i vadă o cameră de filmat”, spune Dan Negru

Într-o postare pe Facebook, Dan Negru și-a prezentat părerea despre candidații la alegerile prezidențiale din România, făcând o comparație cu foști competitori electorali cu care a avut oportunitatea să facă emisiuni.

„O să-i supăr pe toți, dar trebuie să o spun: pe tura asta avem cei mai țopăitori candidați la președinție, din istorie. Mai însetați după imagine ca ăștia nu-mi amintesc…Disperați să se vadă ar face orice să apară pe vreun ecran. Acceptă giumbușlucuri, poți să-i duci oriunde, să-i pui în orice poziție, pe banchetele mașinilor, pe scaunele podcasturilor, la Ateneu, la Untold, la pelerinaje sau la nunți, mănâncă orice, oriunde, doar să-i vadă o cameră de filmat.

Totusi, audiențele programelor TV unde apar sunt modeste pentru că cele mai multe interviuri, apariții sunt plătite și publicul simte asta. Ăia de dinainte parcă mai aveau o urmă de măsură. Iliescu se lăsa greu convins să vină în divertismentul TV, țin minte că mă trimitea mereu la Victor Opaschi, Constantinescu sau Johannis refuzau din start și pe Băsescu trebuia să-l convingi până renunțai. Pe ăștia ni-i merităm pentru că sunt ca și noi, fără măsură. Noi, mereu fără măsură.

Ionel Brătianu, prim-ministru,inginer de profesie, a ținut un discurs și Nicolae Iorga, savantul, a spus cu aroganță :“ce poți învăța de la un… inginer? ” -“Măsura,domnule profesor, măsura!”  a răspuns inginerul Brătianu. N-am învățat-o nici azi !“, a scris Dan Negru pe Facebook.

Articolul „Disperați să se vadă, ar face orice să apară pe vreun ecran. Acceptă giumbușlucuri, poți să-i duci oriunde, să-i pui în orice poziție, pe banchetele mașinilor, pe scaunele podcasturilor, la Ateneu, la Untold, la pelerinaje sau la nunți, mănâncă orice, oriunde, doar să-i vadă o cameră de filmat”, spune Dan Negru apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks