AcasăStiri generaleNelu Tătaru: La Parlament este un punct de vaccinare pentru lucrători şi...

Nelu Tătaru: La Parlament este un punct de vaccinare pentru lucrători şi parlamentari

Liberalul Nelu Tătaru, preşedintele Comisiei de sănătate de la Camera Deputaţilor, a afirmat marţi că la centrul medical de la Parlament se pot vaccina atât angajaţii instituţiei, cât şi deputaţii şi senatorii.

‘Aici este pentru cei din interiorul Parlamentului, atât pentru lucrători, cât şi pentru parlamentari, ţinând cont că parlamentarii au şi o relaţie cu circumscripţiile de unde sunt şi atunci se pot vaccina şi acolo’, a precizat Tătaru, întrebat dacă centrul medical unde se vaccinează angajaţii de la Parlament este cu circuit închis.

El a spus că este vorba despre un punct de vaccinare şi nu un centru de vaccinare.

‘Este un punct de vaccinare. Din punctul acesta de vedere ştiu că există un punct de vaccinare, nu ştiu dacă este într-un centru sau nu. Acest lucru poate să îl spună Ministerul Sănătăţii sau Comitetul pentru coordonarea vaccinării’, a adăugat Tătaru.

Luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat că la Parlament este un centru de vaccinare. ‘Am înţeles că e un centru de vaccinare. (…) Voi lua legătura cu secretarul general al Camerei Deputaţilor şi voi verifica (dacă este un centru în afara platformei de vaccinare – n.r.)’, a spus Orban.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks