AcasăStiri generalePrahova: Echipa de studenţi a UPG Ploieşti, campioană europeană a concursului Petrobowl

Prahova: Echipa de studenţi a UPG Ploieşti, campioană europeană a concursului Petrobowl

Echipa de studenţi a Universităţii Petrol şi Gaze (UPG) Ploieşti a devenit campioană europeană a concursului interuniversitar Petrobowl, la această etapă a competiţiei participând 15 dintre cele mai renumite universităţi de profil.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de UPG Ploieşti, concursul este unul de tip ‘răspuns-fulger’ despre aspecte tehnice şi non-tehnice ale industriei de petrol şi gaze.

La această etapă europeană au participat 15 dintre cele mai renumite universităţi de profil din Scoţia, Franţa, Austria, Germania, Italia, Marea Britanie, Croaţia, Danemarca, Norvegia şi România, studenţii de la Ploieşti întrecându-se în finală cu studenţi din Universitatea Politehnică din Milano, Universitatea Norvegiană de Ştiinţe şi Tehnologie, Şcoala Superioară de Petrol din Franţa şi Universitatea Stavanger din Norvegia.

Echipa UPG Ploieşti a devenit campioana europeană a anului 2021 în cadrul competiţiei şi va participa la etapa internaţională care se va desfăşura în perioada 21-23 septembrie în Dubai, unde se vor întrece cele mai bune 32 de echipe din lume.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks