AcasăStiri generaleSuceava: Un elev a ajuns la spital după ce i s-a făcut...

Suceava: Un elev a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în timpul simulării examenului de bacalaureat

Unui elev de la Colegiul Tehnic ‘Laţcu Vodă’ din oraşul Siret i s-a făcut rău în timpul simulării examenului de bacalaureat şi a ajuns la spital, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, Cezar Anuţei.

”Elevul a fost consultat la cabinetul medical al şcolii unde s-a constatat o creştere a pulsului şi a tensiunii arteriale. Asistenta medicală a chemat ambulanţa, iar echipajul a constatat şi o creştere a glicemiei, prin urmare elevul a fost transportat la spital pentru îngrijiri, momentan fiind sub supraveghere medicală. Elevul a fost testat cu testul rapid antigen, rezultatul fiind negativ”, a precizat Anuţei.

La proba proba obligatorie a profilului din cadrul simulării examenului de bacalaureat au fost prezenţi 4.829 elevi, dintre care 3.308 la matematică şi 1.521 la istorie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IŞJ Suceava, niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis şi niciun candidat nu a fost eliminat din examen.

Subiectele şi baremele de corectare au fost publicate de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15,00.

Următoarele probe se vor susţine conform calendarului de examen pe 24 martie – proba la alegere a profilului şi specializării şi pe 25 martie – proba la Limba şi literatura maternă.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks