AcasăStiri generaleIaşi: Studenţii de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară fac...

Iaşi: Studenţii de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară fac rocada în cămine şi la cursuri

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară ‘Ion Ionescu de la Brad’ (USAMV) din Iaşi a anunţat, miercuri, că se fac pregătiri pentru primirea în campus a studenţilor, care până acum au efectuat toate activităţile exclusiv online.

Prorectorul cu activităţile sociale, Vasile Stoleru, a declarat că este vorba despre studenţii din anii II şi III de la Facultăţile de Agricultură, Horticultură şi Zootehnie şi anii II, IV şi V de la Facultatea de Medicină Veterinară, care vor desfăşura toate activităţile faţă în faţă. Toţi studenţii USAMV din ultimii ani de studiu vor continua activităţile on-site, trei săptămâni, până la finalizarea cursurilor.

Potrivit acestuia, studenţii USAMV Iaşi care au fost prezenţi în campus de la începutul semestrului al doilea se vor pleca joi.

‘Joi, până la ora 16,00, studenţii din seria întâi vor elibera camerele de cămin pentru ca Departamentul Administrativ să poată realiza toate operaţiunile de dezinfecţie şi igienizare, măsuri impuse cu stricteţe în această perioadă. După această etapă, urmează cazarea studenţilor din seria a doua, pe 3 şi 4 aprilie, evident cu respectarea tuturor normelor de distanţare fizică, igienă şi obligativitatea purtării măştilor’, a precizat prof. univ. dr. Vasile Stoleru.

Studenţii care în primele şapte săptămâni au desfăşurat activităţi didactice doar online se vor caza şi vor începe activitatea didactică (laboratoare/seminarii) faţă în faţă, de luni, 5 aprilie, în intervalul orar 8,00-18,00.

La jumătatea lunii februarie, în căminele USAMV Iaşi s-au cazat doar studenţii din anii I şi IV de la Facultăţile de Agricultură, Horticultură şi Zootehnie şi anii I, III şi VI de la Medicină Veterinară.

Reamintim că la USAMV Iaşi, Consiliul de Administraţie a hotărât că în semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021, care a început pe 15 februarie, pentru toate formele de învăţământ activitatea didactică se desfăşoară în sistem hibrid, atât online cât şi faţă în faţă.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks