Acasă93Neamţ: Concert de pricesne în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ

Neamţ: Concert de pricesne în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ

Centrul pentru Cultură şi Arte ‘Carmen Saeculare’ Neamţ organizează, duminică, de la ora 11.00, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, un concert de pricesne dedicat pacienţilor internaţi în unitatea sanitară dar şi cadrelor medicale.

Directorul instituţiei de cultură, Carmen Nastasă, a declarat, pentru AGERPRES, că evenimentul se va desfăşura cu respectarea tuturor regulilor sanitare.

‘Traversăm o perioadă dificilă, impusă de pandemie, iar apropierea sărbătorilor pascale e o altă perioadă destul de aşteptată dar şi cu o conotaţie mai tristă. Din aceste considerente, am pus în plan ideea de a aduce o bucurie celor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ şi cadrelor medicale care îşi desfăşoară activitatea în unitate. Sper din tot sufletul să reuşim prin acest concert să mai alinăm din suferinţe şi să mai bucurăm oamenii copleşiţi de griji şi încercări ale vieţii’, a declarat Carmen Nastasă.

Spectacolul va fi susţinut de soliştii Georgiana Şerban-Axinte şi Laurenţiu Marian împreună cu trei ansambluri vocale aflate în coordonarea lor: Grupul ‘Floare de colţ’, Grupul ‘Sânziene’ şi grupul elevilor Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks