AcasăStiri generaleVaslui: Femeie în stare gravă după ce maşina cu care circula s-a...

Vaslui: Femeie în stare gravă după ce maşina cu care circula s-a lovit de un cap de pod la Perieni

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost grav rănită, în noaptea de luni spre marţi, fiind în comă profundă, după ce maşina cu care circula s-a lovit de un cap de pod în comuna Perieni din judeţul Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, tânăra a fost aruncată în exteriorul maşinii în urma impactului, un echipaj care mergea la o altă solicitare intervenind iniţial la acest caz, după care a fost solicitată o ambulanţă cu medic.

‘O maşină s-a lovit de un cap de pod la ICAR Perieni. Victima era pasageră pe bancheta din spate, fără centură, fiind aruncată în decor. Iniţial a intervenit o ambulanţă B2 care era în apropiere, mergând la o altă solicitare şi apoi a ajuns o ambulanţă C2 cu medic din staţie. Victima prezintă un traumatism cranio-cerebral grav, fiind în comă profundă’, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Daniel Ungureanu.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks