AcasăStiri generaleOlt: A început maratonul vaccinării la Teatrul Naţional Caracal

Olt: A început maratonul vaccinării la Teatrul Naţional Caracal

Maratonul vaccinării la Teatrul Naţional Caracal a început vineri după-amiaza, cu trei fluxuri, a anunţat prefectul judeţului Olt, Florin Homorean, care a participat la deschiderea campaniei.

Persoanele care se vaccinează la Teatrul Naţional Caracal vor putea alege între serul Pfizer BioNTech şi serul Janssen (Johnson&Johnson).

‘Astăzi, ora 16,00, la Teatrul Naţional din Caracal a demarat maratonul vaccinării ‘Împreună se poate reveni la normalitate!’. Vaccinare non-stop cu vaccinurile Pfizer şi Johnson&Johnson în perioada 21 – 23 mai 2021, fără programare prealabilă. O ocazie de a asista la această unică ‘piesă de teatru’ în care actorii principali sunt cetăţenii responsabili care au decis să se vaccineze’, a scris prefectul într-o postare pe facebook.

La Maratonul Vaccinării de la Teatrul Naţional Caracal vor fi disponibile trei fluxuri de vaccinare şi peste 5.000 de doze de ser.

Persoanele care se vor vaccina în această campanie pot participa la o tombolă cu premii constând în 100 de bilete gratuite la spectacolul ‘Sunt un orb’, susţinut de actorul Horaţiu Mălăele la Teatrul Naţional Caracal pe 30 mai.

Câştigătorii tombolei vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi.

Până în prezent, în judeţul Olt au fost vaccinate 61.624 de persoane, dintre care 1.267 în ultimele 24 de ore.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks